Utazási ajánlatkérés
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Utazási ajánlatkérés

Amennyiben Ön utazási árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérjük, hogy olvassa el ezeket az információkat vagy nézze az erről szóló videónkat!

Az árajánlatkérés - a legtöbb utazási irodával szemben - a mi esetünkben szinte teljesen felesleges, aminek több oka is van:

 • minden utazási ajánlatunk megtalálható a weboldalunkon,
 • ezeket az utazási ajánlatok teljesen frissek, mert a rendszerünk minden éjjel frissíti az árakat,
 • az utazás/ajánlat kiválasztása után a foglalások is teljesen automatikusak.

 

Az Ön utazási ajánlatának a megalkotása

Az alábbi lépések alkalmazásával tudja Ön létrehozni az egyiptomi utazását/ajánlatát:

 1. Utazás kiválasztása - érdemes átgondolni, hogy melyik utazásunk a legoptimálisabb az Ön számára, mert például egy hurghadai üdülés megfűszerezve kaióri és luxori városnéző fakultatív programokkal, sokkal fárasztóbb, kényelmetlenebb és esetlegesen akár drágább is, mint egy olyan utazás, mely tartalmazza ezeket a városnéző programokat, ahol a városok közötti közelkedés repülővel történik (kivéve Luxor és Hurghada között, mely távolság mindössze 300 km, így nincs repülőjárat).
 2. Hotel kiválasztása - minden utazásunk esetében van egy alapértelmezett desztináció, ahonnan Ön hotelt választhat. Olyan utazásunknál, amely több hotelt is tartalmaz, pontosan meghatározzuk mely hotelek azok.
  • Szűrők használata
  • Címszavas keresés, akár a hotel nevére is
  • A hotelek növekvő ár sorrendben vannak
 3. Időpont választás - az időpontok mutatják a repülőjárat nevét, azok indulási és érkezési dátumát illetve az időpontját is. A légitársaság logójára kattintva további információkhoz juthat a repülőjárattal kapcsolatban!
 4. Konfigurálás - ezen az oldalon tudja valóban személyre szabni az utazását.
  1. Megnövelheti az utazás hosszát úgy, hogy az utolsó szállodában tartózkodási időt hosszabbíthatja meg. Ehhez a meglévő opciók közül választhat. (Hurghadai pihenés nevű utazásunknál nem minden repülőjárat esetében lehetséges). Változtatás esetében a rendszer dinamikusan átírja a hotelekben lévő tartózkodási időket. 
  2. Válasszon szobatípust. Egy legördülő listából, átlagosan 4-5 szobatípus közül választhat. NEM tengerparti hotelek esetében csak standard szobatípus áll az Ön rendelkezésére.
  3. Szobabeosztás meghatározás. Itt is egy legördülő lista áll az Ön segítségére, mely megmutatja, hogy milyen lehetőségek tartoznak az adott szobatípushoz. Gyermek esetében meg kell adnia a születési dátumot is, majd a rendszer jelzi, ha esetleg az életkora miatt már nem alkalmazható a gyermek kategória.
   Ha esetleg a szobabefogadó képessége nem felelne meg Önnek, akkor kérjük válasszon egy másik szobatípust. Az látszódik, hogy a szobatípus és beosztás, kéz a kézben jár egymással. Ezekkel kapcsolatos infót igyekszünk feltüntetni a hotelek leírásánál.
  4. Fakultatív programokkal teheti színesebbé és izgalmasabbá az utazását. A fakultatív program nevére kattintva egy új oldalon olvashatja el a részleteket, így a meglévő konfiguráció nem fog elveszni.
  5. Kiegészítő szolgáltatásaink között megtalálhatóak biztosítások, csoportzárási opció, VIP transzfer és egyéb az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatások. Ezek többségének a neve is tartalmaz egy linket, mely bemutatja az adott szolgáltatás.
  6. Összegzés, gombra kattintva megnézheti az Ön által összeállított utazást, mely ha szimpatikus az Ön számára kezdheti is a megrendelés folyamatát.
 1. Megrendelés - amennyiben tetszik Önnek az összeállított utazás, akkor az alábbi lépéseken keresztül tudja megrendelni azt.
  1. E-mail cím ellenőrzés (kód küldés)
  2. Utazók adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság, szerződő esetében lakcím és telefonszám is)
  3. Nyilatkozatok elfogadása, például elolvasta az ÁSZF-t, biztosítás esetén ahhoz kötődő nyilatkozat, stb.
  4. Utazási szerződés (tartalmazza az Ön által összeállított utazás adatait is), melynek az alján található az „Elolvastam és elfogadom” jelölőnégyzet, melyet bepipálva nyílik lehetőség a Megrendelés leadására.
  5. Megrendelés gomb lenyomásával adhatja le a számunkra a foglalását.
  6. Visszaigazoló e-mail, mely tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat, az utazási szerződést és az utazás leírását. Amennyiben rendelt biztosítást azt egy későbbi e-mailben küldjük el Önnek. 
  7. Foglalási visszajelzés, megnevezésű e-mailben tájékoztatjuk Önt az utazása foglalásának az állásról illetve ebben igazoljuk vissza, ha az elfogadásra került a részünkről.

 

Fizetési feltételek:

A megrendelést követően - amikor Egyiptomből megérkezett a foglalás megerősítése és árak visszaigazolása - küldünk Önnek díjbekérőt. Ez akár több napot is igénybevehet.
Ha az Ön által megrendelt utazástól bármilyen eltérés tapasztalható azt egyeztetjük Önnel, a megváltozott feltételek alapján módosítjuk az utazási szerződést, melyet újbóli elfogadásra elküldünk Önnek e-mailben.  

Kétféle befizetési módot tudunk Önnek biztosítani:

 • banki átutalás
 • személyesen közvetelen befizetés egy Unicredit bankfiókban


Előleg befizetés határideje:
a díjbekérőn feltüntetett határidő.
Előleg összege:

 • ha az utazás indulási időpontja a megrendeléshez képest 30 napon túl van, akkor az utazás díjának 50%-a
 • ha az utazás indulási időpontja a megrendeléshez képest 30 napon belül van, akkor az utazás teljes díja.

Hátralék fizetés határideje: az utazás indulása előtti 30. nap

 

Ha esetleg bárhol kérdése merülne vagy elakadna természetesen szívesen segítünk, keressen minket bizalommal.

 

.
Vendégkönyvünkből

Eszter véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
TROPITEL SAHL HASHEESH HOTEL
"Az utolsó pillanatban foglaltuk az utazást de minden gördülékenyen ment. Azonnal mindenről kaptunk tájékoztatást, felmerülő kérdésünk nem is maradt. Minden a megbeszéltek szerint volt, semmiben ... tovább
  2023. 10. 11.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a TROPITEL SAHL HASHEESH-t!
M. András és párja Ágnes véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
NEW PYRAMIDS OASIS HOTEL
"Életünk talán eddigi legnagyobb kalandja volt! Még ennyi idő után is párommal mosolyogva meséljük egymásnak a felejthetetlen emlékeket. NAGYON JÓ VOLT! Az igazi csodákat láthattuk, ... tovább
  2023. 10. 02.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
F. Katalin véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2022
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE HOTEL
"2022. Karácsonykor utaztunk Cairó+Hurghada nyaralásra. A szervezés tökéletes volt, az utazási iroda kinti képviselői mindig a megadott helyen és időpontban vártak minket, és vittek a következő ... tovább
  2023. 01. 07.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Királyok Völgye

A Királyok Völgye – amely talán a világ egyik legismertebb temetkezési helye - Luxornál található a Nílus nyugati partján.
A Királyok Völgye első látásra nem ejti rabul az idelátogatót, hiszen mindössze egy kis völgynek tűnik a kopár ...

Az egyiptomi nagy szfinx

A Szfinx a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű és szárnyas lénye is, de eredete egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol oroszlántestű és emberfejű lény volt, de az emberi fejet helyettesíthették kos- vagy madárfejjel is. A szfinx név ...

Vörös piramis

A Vörös Piramis – amit hívnak Északi piramisnak is - Dahsúrban található, mintegy 30 kilométerre délre Kairótól, így aztán kívül esik a népszerű turista útvonalaktól, pedig ez a piramis volt az ókori Egyiptom első, valódi piramis ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója