Kairói Magyar Nagykövetség
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Kairói Magyar Nagykövetség

Amikor elkezdtük felépíteni az utazási irodánkat, az egyik legelső lépésünk a Kairóban lévő magyar nagykövetségre vezetett. Ennek oka, hogy alaposan elterveztük a stratégiánkat és a működésünket, mint ahogyan a cégünkről szóló leírásban is említettük. A stratégiánk első eleme a biztonság, ezért a kairói magyar nagykövetségen feltettük azt a kérdést, hogy mint utazási iroda mit tudunk tenni, hogy az utasaink a lehető legnagyobb biztonságban legyenek Egyiptomban.
Persze elmeséltük, hogy az utasaink biztonsága érdekében olyan partnert választottunk, akinek nagyon jó minőségű közlekedési eszközei vannak, jól képzett szakemberei és mi is minden információval ellátjuk az utasainkat.

Számunkra is meglepő választ kaptunk. Azt kérték tőlünk, hogy kérjük meg az utasainkat, hogy regisztráljanak a konzuli szolgálatnál kiutazás előtt.

Szóval mi ezt kérjük Öntől, hogy regisztráljon illetve kérje meg az Önnel utazókat is, hogy ők is regisztráljanak kiutazás előtt ezen a linken.

A nagykövetségen lévő találkozónk nagyon jól sikerült, rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak az ott dolgozó munkatársak. Sajnos a misszióvezető úrral nem sikerült találkoznunk, de reméljük, hogy legközelebb sort tudunk rá keríteni.

Viszont a legnagyobb eredmény az volt a számunkra, hogy rendkívül jó kapcsolatot tudtunk kialakítani és szükség esetén élvezzük a kairói magyar nagykövetség támogatását!

Nagyon szépen köszönjük ezt a megelőlegezett bizalmat, igyekszünk teljes mértékben megszolgálni!

Azt kérjük Öntől, hogy ha komoly gondja akad Egyiptomban, akkor első körben forduljon a kinti kollégáinkhoz, ha ők nem tudnak segíteni, akkor hívja az Egyiptom Travel ügyeletes számát – akár Viberen (vagy egyéb ingyenes applikáción keresztül, pl. Skype, Whatsapp, Messenger, stb) is, mert úgy sokkal olcsóbb a hívás.
Ha senkit sem tud elérni, vagy senki sem tud Önnek segíteni és Ön vészhelyzetben van, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a nagykövetség munkatársaival.
De ezt csak valóban rendkívül indokolt esetben tegye!

Megértését és együttműködést köszönjük, még akkor is, ha tudjuk, hogy erre sohasem lesz szükség, mert mi folyamatosan az Ön segítségére leszünk. De ismerjük a mondást, soha nem mond, hogy soha.

 

Magyarország címere

Kairói Magyar Nagykövetség elérhetőségei
Cím: 29, Mohamed Mazhar St., Zamalek, Cairo, Egypt 11211
Előhívó: 20 2
Telefon: 2735 8634, 2737 0019
Fax: +20 2 2735 8648
Misszióvezető: Kovács András
Email: mission.cai[at]mfa.gov.hu
A konzulátus elérhetősége: consulate.cai[at]mfa.gov.hu

.
Vendégkönyvünkből

Kudela István remekül érezte magát.

SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
PYRAMIDS PARK HOTEL
"2023.03 03 - 07 ig. Szeretem a kalandokat. Szeretem az eseménydús utazásokat. Szeretek megismerni az enyémtől különböző élethelyzeteket, életmódokat. Kíváncsi vagyok az EMBER múltbéli ... tovább
  2023. 03. 20.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a PYRAMIDS PARK-t!
F. Katalin véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2022
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE HOTEL
"2022. Karácsonykor utaztunk Cairó+Hurghada nyaralásra. A szervezés tökéletes volt, az utazási iroda kinti képviselői mindig a megadott helyen és időpontban vártak minket, és vittek a következő ... tovább
  2023. 01. 07.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE-t!
Koska György véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
LONG BEACH RESORT
"Minden a megigértek szerint történt. Időben ott voltak a vezetők, a transzferek. Kairóba érkezéskor /egy órával előrébb vannak/ éppen hogy elcsíptük a vacsorát. E léggé kinéztek minket az ... tovább
  2023. 05. 18.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Egyiptomi vízum

Egyiptomba való beutazáshoz a magyar állampolgároknak is egyiptomi vízumra van szüksége. Mivel mi alapvetően magyar állampolgárok számára szervezünk egyiptomi utazásokat, így nem kívánunk most kitérni az egyéb országok ...

Abüdoszi templom

Abüdosz (Abydos) az ókorban nagyon fontos szerepet töltött be, mindenki szeretett volna az életében legalább egyszer elzarándokolni oda, ugyanúgy, mint ahogyan napjainkban a muszlimok Mekkába.

Az ókori egyiptomiak hite szerint, Abüdosztól nyugatra – a sivatagban – volt ...

Medinet Habu City templom

Medinet Habu Egyiptom egyik legattraktívabb ősi temploma, mely igazából több templom együttese, egy igazi templomváros volt. Sokan hívják ezért Medinet Habu City-nek, ami igazából egy szóhalmozás, hiszen a Medinet-nek szinte ugyanaz a jelentése, mint a City-nek, azaz, hogy ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója