TÜRKIZ PLUSZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

TÜRKIZ PLUSZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Kairói Városlátogatás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 2 éjszaka    
Hurghada  - 5 éjszaka    
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Szabadnap - fakultatív program
3. nap - Kairói városnézés, este repülés Hurghadára
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 90

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" VAGY "Fajjúm-oázis" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Hurghadába, transzfer a hurghadai hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

4 - 7.nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente – akár több napon is, az Egyptair menetrendjétől függően (konkrét időpont hotel választás után látható).
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/HRG – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások többnyire 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat.
A szállodák minőségének jobb megítéléséhez feltüntetjük a booking.com és Tripadvisor rátájukat is!
A hurghadaii és kairói hotelek szabadon választhatóak, ahol természetesen választhat szobatípust és beosztást is.

Kairó – félpanzió.
Hurghada – többnyire all inclusive (hoteleknél pontosan feltüntetésre kerül).

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói városlátogatáshoz idegenvezetőt biztosítunk, melynek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
A fakultatív programok idegenvezetési nyelvét a fakultatív programok leírásánál adjuk meg.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.
További hasznos információkat olvashat egyiptomi utazásával kapcsolatban, az "Egyiptomi utastájékoztató" menüpontunkban.
Drónok bevitele és használata Egyiptomban TILOS!

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" VAGY "Fajjúm-oázis" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 8:00-kor találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A hurghadai asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a hurghadai hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de elképzelhető, hogy késői érkezés esetén a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

4 - 7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató a TÜRKIZ PLUSZ utazás elérhető időpontjairól
2024. július
HKSzeCsPSzoV
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Nincs hely


Elérhető helyek

Speciális szobabeosztás
Olyan szállodák keresése, ahol kimondottan ilyen beosztású szoba találhatóKulcsszó :


Válasszon a 90 darab hurghadai hotel közül!
Ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

8 km

14 év

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
329 315 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

14 év

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
329 315 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
331 440 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
333 565 Ft/fő ártól
ROYAL STAR BEACH 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

1 km

13 év

 
6,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
333 565 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

12 km

4 km

13 év

 
7,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
333 565 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

13 év

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
335 690 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

9 km

14 év

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
335 690 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
339 935 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

3 km

7 km

14 év

 
7,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
339 935 Ft/fő ártól
AMC ROYAL 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

11 km

12 év

 
7,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
339 935 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
339 935 Ft/fő ártól
BLEND CLUB AQUA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,7 km

13 km

19 km

13 év

 
8,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
339 935 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

14 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
341 955 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

16 km

14 év

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
342 060 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

45 km

50 km

13 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
344 185 Ft/fő ártól
CORAL BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

24 km

12 év

 
7,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
344 185 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

18 km

14 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
346 310 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

22 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
346 310 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

8 km

14 év

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
348 860 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

12 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
352 255 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

58 km

13 év

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
352 685 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

15 km

14 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
355 340 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
355 655 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,8 km

32 km

41 km

14 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
356 930 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

2 km

12 év

 
7,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
359 055 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

14 km

13 év

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
361 180 Ft/fő ártól
SERENITY ALMA HEIGHTS 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

36 km

45 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
361 180 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

3 km

14 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
362 455 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

22 km

13 év

 
7,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
363 305 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
363 835 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

7 km

15 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
365 430 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

15 km

12 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
365 430 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,6 km

7 km

15 km

13 év

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
365 430 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

22 km

14 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
365 430 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,7 km

7 km

15 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
365 430 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
365 855 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

57 km

12 év

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
369 680 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

25 km

13 év

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
370 910 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

13 km

24 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
371 800 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

42 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
371 800 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
373 860 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

25 km

35 km

13 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
373 925 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

5 km

12 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
375 795 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

16 km

17 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
376 050 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 klm

40 km

13 év

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
377 130 Ft/fő ártól
MERCURE HOTEL 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

19 km

12 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
378 175 Ft/fő ártól
SERENITY ALPHA BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

33 km

43 km

12 év

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
378 175 Ft/fő ártól
SUNRISE ALMA BAY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
8,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
380 765 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

24 km

12 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
381 065 Ft/fő ártól
IBEROTEL CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,4 km

5 km

10 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
382 360 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

30 km

40 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
384 185 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
387 095 Ft/fő ártól
GRAVITY SAHL HASHEESH HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

26 km

41 km

124 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
388 795 Ft/fő ártól
AMARINA ABU SOMA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

49 km

59 km

13 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
393 045 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

6 km

15 km

12 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
403 665 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

6 km

5 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
403 665 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

23 km

33 km

12 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
404 750 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

20 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
404 940 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

38 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
405 300 Ft/fő ártól
CALIMERA BLEND PARADISE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

14 km

23 km

13 év

 
9,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
405 790 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

22 km

12 év

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
406 855 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
408 340 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
410 015 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

19 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
411 740 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
félpanzió
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
411 740 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

25 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
414 285 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

7 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
414 285 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
415 135 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

53 km

63 km

13 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
422 785 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

19 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
424 910 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

6 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
424 910 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

2 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
424 910 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
431 280 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

31 km

40 km

14 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
444 025 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
450 400 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
453 290 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
454 650 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
456 080 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
457 625 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

14 km

12 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
474 615 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

12 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
478 015 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

10 km

12 év

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
501 805 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
505 205 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

14 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
530 695 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
548 650 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

15 km

25 km

13 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
550 240 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

12 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
562 985 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

17 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
599 905 Ft/fő ártól
BARON PALACE SAHL HASHEESH 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

27 km

13 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 25.
607 595 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

István véleménye

TÜRKIZ PLUSZ UTAZÁS - 2023
SENTIDO MAMLOUK PALACE HOTEL
"Szeptember 1-én indultunk Kairóba. Pontos indulás,pontos érkezés. A reptéren vártak minket,egy fiatal párral voltunk. Kairóba a foglalt szállodában nem volt hely,egy 600-800 méterre található ... tovább
  2023. 09. 17.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ PLUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SENTIDO MAMLOUK PALACE-t!
Gombásné K.Krisztina véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
AMC ROYAL HOTEL
"Első repülős utam volt.Nekem nagyon soknak bizonyult a Kairóban a várakozás.Mivel a jól szervezet kinti asszintencia a vízum megvétele után segítet a transzferbe bejutni.És mivel ez az időpont ... tovább
  2023. 06. 14.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a AMC ROYAL-t!
Erika és Attila középkorú pár véleménye

SZFINX TITKAI UTAZÁS - 2023
SWISS INN PYRAMIDS GOLF HOTEL
"A kezdetek : A honlap jó , minden információt tartalmaz . Telefonon az urak kedvesek , segítőkészek . Az odaútról részletes információkat kaptunk : leírás , videó . Kairóban a reptéren vártak ... tovább
  2023. 03. 05.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZFINX TITKAI utazást!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Philae temploma

Philae templom is egyike azoknak az ókori egyiptomi templomoknak, melyek már nem az eredeti helyükön állnak. A templomot át kellett költöztetni Agilkia-szigetére - Philae-szigetéről -, mert a kis asszuáni gát megépítése miatt, az eredeti szigetet, és ezáltal a ...

Vörös piramis

A Vörös Piramis – amit hívnak Északi piramisnak is - Dahsúrban található, mintegy 30 kilométerre délre Kairótól, így aztán kívül esik a népszerű turista útvonalaktól, pedig ez a piramis volt az ókori Egyiptom első, valódi piramis ...

Egyptair
Menetrend

MS 752 Budapest – Kairó
Téli menetrend: 14:25 – 19:35 

MS 751 Kairó – Budapest
Téli menetrend: 12:00 – 14:25 

A ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube