TÜRKIZ PLUSZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

TÜRKIZ PLUSZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Kairói Városlátogatás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 2 éjszaka  | félpanzió  
Hurghada  - 5 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Szabadnap - fakultatív program
3. nap - Kairói városnézés, este repülés Hurghadára
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 89

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Hurghadába, transzfer a hurghadai hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

4 - 7.nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente – akár több napon is, az Egyptair menetrendjétől függően (konkrét időpont hotel választás után látható).
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/HRG – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek. A hurghadai hotel szobatípusai között a kalkulációs oldalunkon választhat, a kairói szállodával kapcsolatos egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.
A hurghadai szálloda szabadon választható, a kairói szálloda kategóriájának ennek megfelelően kerül meghatározásra.

Kairó – félpanzió.
Hurghada – minimum all inclusive.

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói városlátogatáshoz idegenvezetőt biztosítunk, melynek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
A fakultatív programok idegenvezetési nyelvét a fakultatív programok leírásánál adjuk meg.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak ez az utazás nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása a kairói városlátogatás során nem megoldható.

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A hurghadai asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a hurghadai hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

4 - 7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató TÜRKIZ PLUSZ utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

8 km

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
369 990 Ft/fő ártól
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

29 km

23 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
378 730 Ft/fő ártól
SEAGULL RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

1 km

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
378 730 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

3 km

7 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
380 920 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

8 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
380 920 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

22 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
387 480 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

22 km

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
387 480 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
388 570 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

14 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
389 665 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
500 m

7 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
394 040 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

9 km

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
394 040 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
395 130 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
600 m

7 km

15 km

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
398 410 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

12 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
398 410 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

16 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
400 595 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
402 780 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

3 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
402 780 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

3 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
404 970 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

18 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
404 970 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
7,3

3,5
Budapest
Egyptair
404 970 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
407 155 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
900 m

13 km

24 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
409 340 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

18 km

22 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
409 340 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
900 m

16 km

17 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
409 340 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
800 m

32 km

41 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
409 340 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
350 m

36 km

45 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
410 650 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

15 km

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
413 710 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

7 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
415 900 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

42 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
420 270 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

15 km

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
421 585 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
6,9

4,0
Budapest
Egyptair
422 460 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
350 m

12 km

4 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
422 460 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
424 645 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48 km

58 km

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
424 645 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

45 km

50 km

 
7,9

4,0
Budapest
Egyptair
426 830 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
429 015 Ft/fő ártól
THREE CORNERS RIHANA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

29 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
433 385 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
300 m

6 km

5 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
435 575 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48km

57 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
437 760 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
700 m

7 km

15 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
437 760 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

2 km

 
7,3

4,5
Budapest
Egyptair
437 760 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
438 850 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

5 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

25 km

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

25 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

12 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
490 m

30 klm

40 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
439 950 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
500 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
443 225 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

24 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
443 445 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
445 415 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

17 km

22 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
446 505 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
448 690 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

19 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
450 875 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

6 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
450 875 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
900 m

30 km

40 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
450 875 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

31 km

40 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
453 065 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

25 km

35 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
453 065 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
475 m

30 km

40 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
453 065 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

23 km

33 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
454 160 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

33 km

43 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
456 340 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

38 km

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
458 530 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
459 620 Ft/fő ártól
THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

41 km

30 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
459 620 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

19 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
463 995 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

20 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
466 180 Ft/fő ártól
SENTIDO CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
380 m

5 km

10 km

 
8,4

5,0
Budapest
Egyptair
470 555 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

53 km

63 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
470 555 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

47 km

57 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
479 300 Ft/fő ártól
DESERT ROSE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

15 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
479 300 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
900 m

15 km

25 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
481 485 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

10 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
488 045 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
490 230 Ft/fő ártól
CLUB PARADISIO EL GOUNA 4*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

39 km

27 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
494 600 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

22 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
514 275 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
514 275 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
521 930 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
526 300 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

6 km

15 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
529 685 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
536 140 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

14 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
547 070 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

12 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
547 070 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
551 440 Ft/fő ártól
SHERATON MIRAMAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

30 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
562 370 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

2 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
579 860 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER GOLF RESORT 5*
félpanzió
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

38 km

28 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
612 655 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

17 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
632 645 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

14 km

 
9,3

5,0
Budapest
Egyptair
634 515 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
TÜRKIZ PLUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
678 240 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Sándor véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
STELLA DI MARE BEACH RESORT
"Az utazás minden az előzetes ígéreteknek megfelelően zajlott, a reptéren már vártak bennünket Kairóban és egészen a transzfer buszig kísértek. A szálloda szinvonala megfelelő volt, nem ... tovább
  2023. 08. 09.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STELLA DI MARE BEACH RESORT-t!
Antal véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2023
JAZ MAKADINA HOTEL
"Mikor kitaláltam, hogy Családommal Egyiptomba utazzunk, elsősorban a Nílus és az ókori emlékek megismerése volt a cél. Amikor a különböző szervezett utakat végignéztem, örültem a lehetőségnek, ... tovább
  2023. 07. 23.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
IGEN,  ajánlom a JAZ MAKADINA-t!
M. András és párja Ágnes véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
NEW PYRAMIDS OASIS HOTEL
"Életünk talán eddigi legnagyobb kalandja volt! Még ennyi idő után is párommal mosolyogva meséljük egymásnak a felejthetetlen emlékeket. NAGYON JÓ VOLT! Az igazi csodákat láthattuk, ... tovább
  2023. 10. 02.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Az egyiptomi nagy szfinx

A Szfinx a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű és szárnyas lénye is, de eredete egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol oroszlántestű és emberfejű lény volt, de az emberi fejet helyettesíthették kos- vagy madárfejjel is. A szfinx név ...

Philae temploma

Philae templom is egyike azoknak az ókori egyiptomi templomoknak, melyek már nem az eredeti helyükön állnak. A templomot át kellett költöztetni Agilkia-szigetére - Philae-szigetéről -, mert a kis asszuáni gát megépítése miatt, az eredeti szigetet, és ezáltal a ...

Edfui Hórusz templom

Az edfui Hórusz templom talán az egyik legteljesebb és legjobb állapotban fennmaradt ókori egyiptomi templom. A többi Nílus menti templomhoz képest ez a templom nem közvetlenül a Nílus partján épült fel, hanem attól kissé távolabb, a kikötőtől ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója