ÁMON-RÉ FIAI utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

ÁMON-RÉ FIAI
EGYIPTOMI UTAZÁS

13 nap / 12 éj
Nílusi Hajóút, Egyiptomi Körutazás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 5 éjszaka  | félpanzió  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  | teljes ellátás  
Hurghada  - 4 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Alexandriai városnézés
3. nap - Szabadnap - fakultatív program
4. nap - Szabadnap - fakultatív program
5. nap - Kairói városnézés
6. nap - Repülés Asszuánba, városnézés, bejelentkezés a nílusi luxus hajóra
7. nap - Hajózás a Níluson (Kom Omboi templom)
8. nap - Hajózás a Níluson (Edfui templom)
9. nap - Luxori városnézés, transzfer Hurghadára
10. nap - Pihenés Hurghadán
11. nap - Pihenés Hurghadán
12. nap - Pihenés Hurghadán
13. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 89

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Alexandria/Kairó

Reggeli, majd egész napos alexandriai városlátogatás: Qaitbay erőd (belülről is), alexandriai könyvtár (belülről is), Ó-Alexandriai belváros, Pompeius oszlopa, Kom el Shoqafa katakombái. Napközben ebéd. Az alexandriai városlátogatás után, transzfer a kairói szállodába, ahol vacsora következik.

3. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a "Kairói templomok" fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát. Este vacsora a kairói szállodában.

4. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát. Este vacsora a kairói szállodában.

5. nap: Kairó

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papiruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói szállodába, vacsora.

6. nap: Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag, kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre és repülés Asszuánba. Asszuánba érkezés után az asszuáni nagy gát és a Philae-i templom megtekintése. Transzfer a nílusi hajóhoz, bejelentkezés és ebéd. Utána szabadprogram, illetve részt vehet a „Núbiai falu” fakultatív programunkon. Vacsora a nílusi hajón.

7. nap: Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram (pl. asszuáni bazár), vagy részt vehet az Abu Szimbeli templomok” fakultatív programunkon. Ebéd a hajón. Délután kihajózás, majd a Kom Omboi templom megtekintése. Vacsora a nílusi hajón.

8. nap: Edfu/Nílusi hajó

Kora reggeli transzfer - lovasfogattal a nílusi hajótól - az Edfui Hórusz templomhoz. Annak megtekintése után ugyanolyan transzfer vissza a nílusi hajóhoz. Visszaérkezés után reggeli, délelőtt szabadprogram, majd ebéd. Délután szabadprogram. Luxorba érkezés várhatóan a késő délutáni órákban, függően az esznai zsilipen való átkelés időtartamától. Vacsora este a nílusi hajón.

9. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli, kijelentkezés a nílusi hajóról, majd egész napos luxori városnézés: Királyok Völgye, Medinet Habu temploma, Memnóni kolosszusok, alabástrom műhely, karnaki illetve a luxori templomok. A luxori városlátogatás után transzfer a hurghadai szállodába, ahol a bejelentkezés után vacsora következik.

10-12. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

13. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente - vasárnapi napokon.
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/ASW – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Városok közötti szárazföldi közlekedés: Kairó - Asszuán Egyptair menetrend szerinti járattal, Asszuán – Luxor nílusi luxus hajóval, Luxor - Hurghada légkondicionált busszal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek.
A hurghadai szálloda esetében szabadon választható a hotel minősítése és a szobatípus, a Nílusi hajó minden esetben 5* minősítésű deluxe kategóriájú, a kairói szálloda pedig 4* minősítéssel rendelkezik. A kairó hotel és a nílusi hajó szobatípusa; standard szoba.

Kairó – félpanzió.
Nílusi hajó – teljes ellátás (italok nélkül)
Hurghada – minimum all inclusive.

Idegenvezetés és asszisztencia

Misztikus Ozirisz
A kairói, luxori városlátogatásokhoz és a nílusi hajó programjaihoz idegenvezetőt biztosítunk, melyek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.
A fakultatív programok idegenvezetési nyelvét a fakultatív programok leírásánál adjuk meg.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.

Utazás időtartama

13 nap/12 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó/Alexandria

Reggeli a hotelben. Reggeli után kb. 7:30-kor találkozó az idegenvezető recepción majd légkondicionált busszal indulás az egész napos alexandriai városnézésre. Alexandria felé félúton egy rövid megállás egy autópályai pihenőhelyen.
Első megálló Kom el Shoqafa katakombái, mely egy rómaikori temetkezési hely volt és beválasztották a középkor 7 csodája közé. Utána Pompeius oszlopának a megtekintése következik, ahol nem csak a diadal-oszlop kerül megtekintésre, hanem a vele egyterületen fekvő alexandriai könyvtár „tárolórésze” a serapeum is. Ezután az Alexandriai Nagy könyvtárat veszik alaposan szemügyre kívül és belül egyaránt. A könyvtár épületében több múzeum is működik, ezekből is néhányat megtekintenek. Az utolsó látnivaló a Qaitbay erőd, mely jellegzetes építménye a mai Alexandriának, de megépítésekor a török elleni egyik legfontosabb védelmipont volt. Az erődben tengerészeti múzeum működik, mellyel együtt természetesen az erőd teljes belsejét megtekintik.
A látnivalók közötti közlekedés során, elkanyarodnak az alexandriai Ó-város felé, melynek belvárosán keresztül hajtva rengeteg érdekes dolgot nézhetnek meg, például azt a piacot, ahol az árusok a villamossínre pakolják ki a portékájukat és amikor jön a villamos, akkor arrébb húzzák azokat... 
Az alexandriai városlátogatás tartalmaz egy ebédet is, melyet egy helyi étteremben fogyaszthatnak majd el.
A nap utolsó programja transzfer vissza a kairói hotelbe, természetesen hazafelé valahol félúton egy rövid pihenő. Visszaérkezés vacsorára a hotelbe, majd pihenés illetve szabadprogram.

3. nap: Kairó

Reggeli elfogyasztása a hotelben, majd egész napos szabadprogram, illetve részt vehet a "Kairói templomok" elnevezésű fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

4. nap: Kairó

Reggeli elfogyasztása a hotelben, majd egész napos szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

5. nap: Kairó

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panoráma kilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgy templom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfüm palota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papirusz műhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói szállodába, ahol szabadprogram illetve vacsora következik.

6. nap: Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag átvétele a hotelben, majd kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre. Az Asszuánba induló gép körülbelül reggel 7 órakor fog indulni a kairói repülőtérről, ezért kb. 2 órával előtte kell a repülőtéren megkezdeni a bejelentkezést. A biztonságos kijutás érdekében körülbelül hajnali 3:30 és 4:00 között szükséges elindulni a hotelból. Körülbelül 8 órakor érkezik meg a repülőgép Asszuánba, ahol a repülőtér elhagyása után egy félnapos asszuáni városnézésre kerül sor.
Asszuáni nagy gát kerül először megtekintésre oly módon, hogy a transzferbusz végig hajt a gát tetején, miközben az idegenvezetőnk elmondja, hogy mit kell tudni az asszuáni nagy gátról.
Philae temploma lesz az első ókori templom, melyet az utazás során megtud tekinteni. A templom Agilka szigetén található, ahova a Philea szigetről költöztették át a Nílus megemelkedett vízszintje miatt.
A templom meglátogatása után transzfer a nílusi hajóhoz, ahol a bejelentkezés után elfoglalhatja a szobáját, majd ebéd következik. Délután és este szabadprogram illetve részt vehet a délután induló Núbai faluelnevezésű fakultatív programunkon, mely egyébként a legizgalmasabb programjaink egyike ezért bátran ajánljuk Önnek. Visszaérkezés után szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

7. nap: Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram például meglátogathatja az asszuáni bazárt, mely néhány keresztutcára húzódik a kikötőtől, azzal párhuzamosan. De választhatja az „Abu Szimbeli templomok" elnevezésű fakultatív programunkat. Az Abu Szimbeli templomok egy egyik legnépszerűbb látnivalója Egyiptomnak. A transzferbusz körülbelül hajnali 3 órakor fog indul a nílusi hajó kikötőjétől. A templomok körülbelül 300 kilométerre helyezkednek el délre Asszuántól. Ha Ön részt vesz a programon, akkor a reggelijét „take-away” csomag formájában fogja megkapni. Miután visszaérkezett a fakultatív programról ebéd a hajón, miközben a nílusi hajó elindul Kom Ombo irányába. Késő délután fog megérkezni a hajó Kom Ombo-ba, ahol a Szobek-Haroeris ikertemplomát tekinti meg, mely a Ptolemaioszok korában épült. A templom alatt egy krokodilmúzeum található. A templom a Nílus partján nagyon közel fekszik a kikötőhöz, így az gyalog kényelmesen elérhető. A templom megtekintése után séta vissza a hajóhoz, mely az összes utas visszaérkezése után elindul Edfuhoz. Este szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

8. nap: Edfu/Nílusi hajó

Korán reggel - még a normál reggeli előtt – kb. 6:30-kor indulás a nílusi hajótól lovasfogattal az edfui Hórusz templomhoz. A templomot nagyon sokáig a Nílus iszapos üledéke borította, mely rendkívül jól megőrizte a templom állagát. A templomot az 1800-s években francia egyiptológusok kezdték el kiásni a „földalól” és nagyon sok egyedülálló információval hálálta meg a munkát… A templom megtekintése után ugyanazzal a lovasfogattal visszaindulás a hajóhoz. Érkezés után reggeli, majd Luxorba érkezésig szabadprogram illetve délben ebéd a hajón. Szabadprogram keretében gyönyörködhetnek a tájban, napozhatnak vagy pihentnek a szobában, de esetleg ihatnak egy italt a bárban vagy akár a napozó-fedélzeten. A hajó, a nílusi hajózási forgalom nagyságának a függvényében valamikor a délután órákban átkel az esznai zsilipen, melyet remekül figyelemmel lehet kísérni a napozó fedélzetről. Vacsora este a nílusi hajón, utána szabadprogram, mely függ a hajó kikötésének a helyétől (pl. luxori bazár vagy bevásárlás a kikötőhöz közeli üzletekben).

9. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli után kijelentkezés, majd körülbelül 7:30 - 8:00-kor indulás az egész napos luxori városnézés, mely során a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze az idegenvezetőnknek.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
A délután folyamán a keleti oldal két templomát nézheti meg.
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.
Luxori templom, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül.
A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Hurghadába, mely körülbelül 300 km kilométerre helyezkedik el Luxortól. A hurghadai kollégánk várni fogja Önt a hurghadai hotel recepcióján és segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

10-12. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

13. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató ÁMON-RÉ FIAI utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

8 km

8 km

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
757 215 Ft/fő ártól
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

29 km

23 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
764 205 Ft/fő ártól
SEAGULL RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

1 km

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
764 205 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

3 km

7 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
765 955 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

4 km

8 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
765 955 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

14 km

22 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
771 205 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

13 km

22 km

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
771 205 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
772 080 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

9 km

14 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
772 950 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
500 m

7 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
776 450 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

9 km

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
776 450 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
777 325 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
600 m

7 km

15 km

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
779 950 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

8 km

3 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
783 445 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
783 445 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

5 km

3 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
785 195 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
7,3

3,5
Budapest
Egyptair
785 195 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
786 945 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
900 m

13 km

24 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
788 695 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
900 m

16 km

17 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
788 695 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

20 km

15 km

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
792 190 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

7 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
793 940 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
6,9

4,0
Budapest
Egyptair
799 185 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
350 m

12 km

4 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
799 185 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
800 935 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

48 km

58 km

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
800 935 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

45 km

50 km

 
7,9

4,0
Budapest
Egyptair
802 685 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
804 435 Ft/fő ártól
THREE CORNERS RIHANA RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

40 km

29 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
807 930 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

12 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
809 680 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
700 m

7 km

15 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
811 430 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

22 km

16 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
811 430 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
812 305 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

5 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
813 180 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
813 180 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

12 km

18 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
814 930 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

18 km

22 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
818 425 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
800 m

32 km

41 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
818 425 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
900 m

30 km

40 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
821 920 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
350 m

36 km

45 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
827 170 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

32 km

42 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
827 170 Ft/fő ártól
THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

41 km

30 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
828 920 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

5 km

15 km

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
828 920 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
300 m

6 km

5 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
839 410 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

48km

57 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
841 160 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

2 km

 
7,3

4,5
Budapest
Egyptair
841 160 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

20 km

25 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
842 910 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

7 km

12 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
842 910 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

25 km

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
842 910 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
490 m

30 klm

40 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
842 910 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
500 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
845 535 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
847 285 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

17 km

22 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
848 160 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
849 910 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

11 km

24 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
849 910 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

13 km

19 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
851 655 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

8 km

6 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
851 655 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

31 km

40 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
853 405 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

25 km

35 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
853 405 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
475 m

30 km

40 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
853 405 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

23 km

33 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
854 280 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

33 km

43 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
856 030 Ft/fő ártól
CLUB PARADISIO EL GOUNA 4*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

39 km

27 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
856 900 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

30 km

38 km

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
857 780 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
858 650 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

19 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
862 150 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

15 km

20 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
863 900 Ft/fő ártól
SENTIDO CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
380 m

5 km

10 km

 
8,4

5,0
Budapest
Egyptair
867 395 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

53 km

63 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
867 395 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

47 km

57 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
874 390 Ft/fő ártól
DESERT ROSE RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

13 km

15 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
874 390 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
900 m

15 km

25 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
876 140 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

5 km

10 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
881 390 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
883 135 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
902 375 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

12 km

22 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
902 375 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
908 495 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
911 995 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
919 865 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

10 km

14 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
928 610 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

5 km

12 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
928 610 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
932 110 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

6 km

15 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
937 960 Ft/fő ártól
SHERATON MIRAMAR RESORT 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

40 km

30 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
940 850 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

11 km

2 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
954 845 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER GOLF RESORT 5*
félpanzió
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

38 km

28 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
981 080 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

4 km

14 km

 
9,3

5,0
Budapest
Egyptair
998 565 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

7 km

17 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
1 024 880 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
ÁMON-RÉ FIAI
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
1 033 545 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Anna és Bence véleménye

TÜRKIZ PLUSZ UTAZÁS - 2023
ALF LEILA WA LEILA HOTEL
"Az utazással minden rendben volt, megadott időben értesítettek minket mindenről. A szakkara-dahsúr programot szívből ajánljuk mindenkinek, abszolút megéri az árát. Sajnos a szőnyegkészítő ... tovább
  2023. 04. 01.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ PLUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a ALF LEILA WA LEILA-t!
ElégedettPR véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
STEIGENBERGER ALDAU HOTEL
"Köszönettel tartozunk ezért a felejthetetlen utazásért, az Egyiptom Travel megtett mindent álmaink megvalósításáért." tovább
  2023. 05. 27.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER ALDAU-t!
Kovácsné Szabó Anikó véleménye

SZFINX TITKAI UTAZÁS - 2023
PYRAMIDS PARK HOTEL
"2023 húsvétkor utaztunk a lányommal az Egyiptom Travel utazási irodával. A szervezéssel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Minden, az utazást megelőző tájékoztatás alapján történt. A reptéren ... tovább
  2023. 04. 26.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZFINX TITKAI utazást!
IGEN,  ajánlom a PYRAMIDS PARK-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Egyiptom földrajza

Egyiptom – a területét figyelembe véve - Afrika 12. legnagyobb országa, és egyben a Föld 30. legnagyobb országa, hiszen 1001449 km2-en fekszik. Összehasonlításképpen Magyarország területének több, mint a tízszerese, Franciaország ...

Téti piramisa

Téti fáraó – aki a VI. dinasztia első fáraója volt, 32 évig uralkodott - a piramisát nem messze Dzsószer fáraó lépcsős piramisától építette fel Szakkarában. Ez a második piramis az ókori Egyiptomban, mely piramisszövegeket tartalmaz.

Tört piramis

A Tört Piramis, Egyiptom egyik legkülönlegesebb piramisa, mely Kairótól délre helyezkedik el - kb. 30 kilométerre - Dahsúrban. Az alakja teljesen egyedi, hozzá hasonló alakú piramis sehol az egész világon nem található, hiszen az oldalfalakon egy törés ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója