ARANY SZKARABEUSZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

ARANY SZKARABEUSZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Egyiptomi Körutazás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 2 éjszaka  | félpanzió  
Luxor  - 1 éjszaka  | félpanzió  
Hurghada  - 4 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Szabadnap - fakultatív program
3. nap - Kairói városnézés, este repülés Luxorba
4. nap - Luxori városnézés, este transzfer Hurghadára
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 89

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Luxor

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Luxorba, transzfer a luxori hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

4. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli, kijelentkezés a luxori szállodából, majd egész napos luxori városnézés: Királyok Völgye, Medinet Habu temploma, Memnóni kolosszusok, alabástrom műhely, karnaki illetve a luxori templomok. A luxori városlátogatás után transzfer a hurghadai szállodába, ahol a bejelentkezés után vacsora következik.

5-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente - pénteki napokon.
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI - CAI/LXR - HRG/CAI/BUD útvonalon Egyptair menetrend szerinti járattal.
Városok közötti szárazföldi közlekedés: Kairó - Luxor Egyptair menetrend szerinti járattal, Luxor - Hurghada légkondicionált busszal.
Egyéb transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek. A hurghadai hotel szobatípusai között a kalkulációs oldalunkon választhat, a kairói és luxori  szállodával kapcsolatos egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.
A hurghadai szálloda szabadon választható, a kairói és luxori szálloda kategóriájának ennek megfelelően kerül meghatározásra.

Kairó, Luxor – félpanzió.
Hurghada – minimum all inclusive.

Idegenvezetés

A kairói és a luxori városlátogatásokhoz idegenvezetőt biztosítunk, melyek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.
A fakultatív programok idegenvezetési nyelvét a fakultatív programok leírásánál adjuk meg.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak ez az utazás nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó/Luxor

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A luxori asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a luxori hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. 

4. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli után kijelentkezés, majd körülbelül 7:30 - 8:00-kor indulás az egész napos luxori városnézés, mely során a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze az idegenvezetőnknek.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
A délután folyamán a keleti oldal két templomát nézheti meg.
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.
Luxori templom, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül.
A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Hurghadába, mely körülbelül 300 km kilométerre helyezkedik el Luxortól. A hurghadai kollégánk várni fogja Önt a hurghadai hotel recepcióján és segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

5-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató ARANY SZKARABEUSZ utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

8 km

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
476 560 Ft/fő ártól
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

29 km

23 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
483 555 Ft/fő ártól
SEAGULL RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

1 km

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
483 555 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

3 km

7 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
485 305 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

8 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
485 305 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

22 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
490 550 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

22 km

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
490 550 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
491 430 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

14 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
492 300 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
500 m

7 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
495 800 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

9 km

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
495 800 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
496 675 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
600 m

7 km

15 km

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
499 300 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

12 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
502 795 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

3 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
502 795 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
502 795 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

16 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
504 545 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

3 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
504 545 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
7,3

3,5
Budapest
Egyptair
504 545 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
506 295 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

18 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
508 040 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
350 m

36 km

45 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
508 040 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

16 km

17 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
508 045 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

13 km

24 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
508 045 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

18 km

22 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
511 540 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

15 km

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
511 540 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
800 m

32 km

41 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
511 540 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

7 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
513 290 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

15 km

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
516 790 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
6,9

4,0
Budapest
Egyptair
518 535 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
350 m

12 km

4 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
518 535 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
520 285 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48 km

58 km

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
520 285 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

42 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
520 285 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

45 km

50 km

 
7,9

4,0
Budapest
Egyptair
522 035 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
523 780 Ft/fő ártól
THREE CORNERS RIHANA RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

29 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
527 280 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
700 m

7 km

15 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
530 780 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
531 650 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
300 m

6 km

5 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
532 525 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

5 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
532 530 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
532 530 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48km

57 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
534 275 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

24 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
534 275 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

2 km

 
7,3

4,5
Budapest
Egyptair
534 275 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

25 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
536 025 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

12 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
536 025 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

25 km

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
536 025 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
490 m

30 klm

40 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
536 025 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
500 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
538 650 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
540 400 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

17 km

22 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
541 270 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

30 km

40 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
541 270 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
543 020 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

25 km

35 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
543 020 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

19 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
544 770 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

6 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
544 770 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

31 km

40 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
546 520 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
475 m

30 km

40 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
546 520 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

23 km

33 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
547 395 Ft/fő ártól
THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

41 km

30 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
548 270 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

33 km

43 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
549 140 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

38 km

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
550 890 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
551 765 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

19 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
555 265 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

20 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
557 015 Ft/fő ártól
SENTIDO CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
380 m

5 km

10 km

 
8,4

5,0
Budapest
Egyptair
560 510 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

53 km

63 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
560 510 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

47 km

57 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
567 505 Ft/fő ártól
DESERT ROSE RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

15 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
567 505 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

15 km

25 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
569 255 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

10 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
574 505 Ft/fő ártól
CLUB PARADISIO EL GOUNA 4*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

39 km

27 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
576 250 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
576 250 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
595 490 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

22 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
595 490 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

6 km

15 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
598 720 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
601 610 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
605 110 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
612 980 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

14 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
621 725 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

12 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
621 725 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
625 220 Ft/fő ártól
SHERATON MIRAMAR RESORT 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

30 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
633 965 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

2 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
647 960 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER GOLF RESORT 5*
félpanzió
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

38 km

28 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
674 190 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

17 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
685 640 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

14 km

 
9,3

5,0
Budapest
Egyptair
691 680 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
ARANY SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
726 660 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Gombásné K.Krisztina véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
AMC ROYAL HOTEL
"Első repülős utam volt.Nekem nagyon soknak bizonyult a Kairóban a várakozás.Mivel a jól szervezet kinti asszintencia a vízum megvétele után segítet a transzferbe bejutni.És mivel ez az időpont ... tovább
  2023. 06. 15.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a AMC ROYAL-t!
Biacsi István véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE HOTEL
"Az utazáskor minden úgy történt és zajlott le ahogy azt ajánlották." tovább
  2023. 09. 20.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE-t!
Sándor véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
STELLA DI MARE BEACH RESORT
"Az utazás minden az előzetes ígéreteknek megfelelően zajlott, a reptéren már vártak bennünket Kairóban és egészen a transzfer buszig kísértek. A szálloda szinvonala megfelelő volt, nem ... tovább
  2023. 08. 09.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STELLA DI MARE BEACH RESORT-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Abüdoszi templom

Abüdosz (Abydos) az ókorban nagyon fontos szerepet töltött be, mindenki szeretett volna az életében legalább egyszer elzarándokolni oda, ugyanúgy, mint ahogyan napjainkban a muszlimok Mekkába.

Az ókori egyiptomiak hite szerint, Abüdosztól nyugatra – a sivatagban – volt ...

Vörös piramis

A Vörös Piramis – amit hívnak Északi piramisnak is - Dahsúrban található, mintegy 30 kilométerre délre Kairótól, így aztán kívül esik a népszerű turista útvonalaktól, pedig ez a piramis volt az ókori Egyiptom első, valódi piramis ...

Az egyiptomi nagy szfinx

A Szfinx a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű és szárnyas lénye is, de eredete egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol oroszlántestű és emberfejű lény volt, de az emberi fejet helyettesíthették kos- vagy madárfejjel is. A szfinx név ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója