TÜRKIZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

TÜRKIZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Kairói Városlátogatás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 1 éjszaka  | félpanzió  
Hurghada  - 6 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Kairói városnézés, este repülés Hurghadára
3. nap - Pihenés Hurghadán
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 89

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Hurghadába, transzfer a hurghadai hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

3 – 7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente – akár több napon is, az Egyptair menetrendjétől függően (konkrét időpont hotel választás után látható).
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/HRG – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek. A hurghadai hotel szobatípusai között a kalkulációs oldalunkon választhat, a kairói szállodával kapcsolatos egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.
A hurghadai szálloda szabadon választható, a kairói szálloda kategóriájának ennek megfelelően kerül meghatározásra.

Kairó – félpanzió.
Hurghada – minimum all inclusive.

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói városlátogatáshoz idegenvezetőt biztosítunk, melynek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak ez az utazás nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása a kairói városlátogatás során nem megoldható.

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A hurghadai asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a hurghadai hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

3-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató TÜRKIZ utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

8 km

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
349 005 Ft/fő ártól
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

29 km

23 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
359 495 Ft/fő ártól
SEAGULL RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

1 km

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
359 495 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

3 km

7 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
362 120 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

8 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
362 120 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

22 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
369 990 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

22 km

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
369 990 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

12 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
370 865 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
371 300 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

14 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
372 610 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

16 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
373 490 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
500 m

7 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
377 860 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

9 km

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
377 860 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

18 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
378 735 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
379 170 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
600 m

7 km

15 km

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
383 105 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

18 km

22 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
383 980 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
800 m

32 km

41 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
383 980 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
350 m

36 km

45 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
384 415 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
388 350 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

3 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
388 350 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

3 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
390 975 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
7,3

3,5
Budapest
Egyptair
390 975 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
393 600 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
900 m

13 km

24 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
396 225 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
900 m

16 km

17 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
396 225 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

42 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
397 095 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

15 km

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
397 535 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

15 km

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
401 470 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

7 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
404 095 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
6,9

4,0
Budapest
Egyptair
411 965 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
350 m

12 km

4 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
411 965 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
414 590 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

48 km

58 km

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
414 590 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
300 m

6 km

5 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
415 460 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

45 km

50 km

 
7,9

4,0
Budapest
Egyptair
417 210 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

48km

57 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
418 085 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

2 km

 
7,3

4,5
Budapest
Egyptair
418 085 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
419 835 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
490 m

30 klm

40 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
420 710 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

25 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
420 710 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

12 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
420 710 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

25 km

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
420 710 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

24 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
423 770 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
500 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
424 645 Ft/fő ártól
THREE CORNERS RIHANA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

29 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
425 080 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
427 270 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

17 km

22 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
428 580 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
700 m

7 km

15 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
430 330 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
431 205 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
431 640 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

5 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
432 950 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
432 950 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

19 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
433 825 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

6 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
433 825 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

31 km

40 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
436 450 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
475 m

30 km

40 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
436 450 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

25 km

35 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
436 885 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

23 km

33 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
437 760 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

33 km

43 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
440 385 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

38 km

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
443 010 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
444 320 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
900 m

30 km

40 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
446 065 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

19 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
449 565 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

20 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
452 190 Ft/fő ártól
THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

41 km

30 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
456 560 Ft/fő ártól
SENTIDO CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
380 m

5 km

10 km

 
8,4

5,0
Budapest
Egyptair
457 435 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

53 km

63 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
457 435 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

47 km

57 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
467 930 Ft/fő ártól
DESERT ROSE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

15 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
467 930 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
900 m

15 km

25 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
470 555 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

10 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
478 425 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
481 045 Ft/fő ártól
CLUB PARADISIO EL GOUNA 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

39 km

27 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
498 535 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

22 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
509 905 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
509 905 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
519 085 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

6 km

15 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
523 020 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
524 330 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
536 140 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

14 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
549 255 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

12 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
549 255 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
554 505 Ft/fő ártól
SHERATON MIRAMAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

30 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
567 620 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

2 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
588 605 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER GOLF RESORT 5*
félpanzió
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

38 km

28 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
627 960 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

17 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
650 810 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

14 km

 
9,3

5,0
Budapest
Egyptair
654 190 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
706 655 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

M. András és párja Ágnes véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
NEW PYRAMIDS OASIS HOTEL
"Életünk talán eddigi legnagyobb kalandja volt! Még ennyi idő után is párommal mosolyogva meséljük egymásnak a felejthetetlen emlékeket. NAGYON JÓ VOLT! Az igazi csodákat láthattuk, ... tovább
  2023. 10. 02.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
Bagóné Klári véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2023
SEA STAR BEAU RIVAGE HOTEL
"Nagyon jó választás volt . Amit a tájékoztatóban megkaptunk az minden úgy volt. Célunk az volt, hogy megismerjük Egyiptom történelmét , lássuk a " csodát " és a végén pihenjünk - feltöltődjünk. ... tovább
  2023. 10. 04.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SEA STAR BEAU RIVAGE-t!
Mentsl Károly Sándor véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
NEW PYRAMIDS OASIS HOTEL
"Az utazásunk jól sikerült, a szerződésben foglaltakat pontosan teljesítették.Az utazási irodával elégedettek vagyunk. A hajón töltött időnk kiemelkedően jól sikerült, az ellátás nagyszerű volt, a ... tovább
  2023. 07. 27.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
IGEN,  ajánlom a NEW PYRAMIDS OASIS HOTEL-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Pompeius oszlopa

Pompeius oszlopa, nem mást mint, egy római diadaloszlop, egy emlékmű, melyet Diocletianus császár tiszteletére emeltek és az egyiptomi Alexandriában található.

Királyok Völgye

A Királyok Völgye – amely talán a világ egyik legismertebb temetkezési helye - Luxornál található a Nílus nyugati partján.
A Királyok Völgye első látásra nem ejti rabul az idelátogatót, hiszen mindössze egy kis völgynek tűnik a kopár ...

Vörös piramis

A Vörös Piramis – amit hívnak Északi piramisnak is - Dahsúrban található, mintegy 30 kilométerre délre Kairótól, így aztán kívül esik a népszerű turista útvonalaktól, pedig ez a piramis volt az ókori Egyiptom első, valódi piramis ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója