AZÚR utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

AZÚR
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Kairói Városlátogatás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 1 éjszaka  | félpanzió  
Sharm El Sheikh  - 6 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Kairói városnézés, este repülés Sharm el Sheikh-re
3. nap - Pihenés Sharm el Sheikh-n
4. nap - Pihenés Sharm el Sheikh-n
5. nap - Pihenés Sharm el Sheikh-n
6. nap - Pihenés Sharm el Sheikh-n
7. nap - Pihenés Sharm el Sheikh-n
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható sharm el sheikhi szállodák száma : 16

1.nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2.nap: Kairó/Sharm el Sheikh

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Sharm el Sheikhbe, transzfer a hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

3-7.nap: Sharm el Sheikh

Pihenés Sharm el Sheikh-en, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8.nap: Sharm el Sheikh

Reggeli csomag, majd transzfer a Sharm el Sheikh-i nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a Sharm el Sheikh-i hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente – akár több napon is, az Egyptair menetrendjétől függően (konkrét időpont hotel választás után látható).
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/SSH – SSH/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek. A Sharm el Sheikh-i hotel szobatípusai között a kalkulációs oldalunkon választhat, a kairói szállodával kapcsolatos egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.
A Sharm el Sheikh-i szálloda szabadon választható, a kairói szálloda kategóriájának ennek megfelelően kerül meghatározásra.

Kairó – félpanzió.
Sharm el Sheikh – minimum all inclusive.

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói városlátogatáshoz idegenvezetőt biztosítunk, melynek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Sharm el Sheikh-n angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak ez az utazás nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása a kairói városlátogatás során nem megoldható.

1.nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2.nap: Kairó/Sharm el Sheikh

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A Sharm el Sheikh-i asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd Sharm el Sheikh-i fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

3-7.nap: Sharm el Sheikh

Pihenés Sharm el Sheikh-n, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A Sharm el Sheikh-i fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A Sharm el Sheikh-i hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8.nap: Sharm el Sheikh/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a Sharm el Sheikh-i nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató AZÚR utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 16 darab sharm el sheikhi hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 16 darab sharm el sheikhi hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
ALBATROS SHARM RESORT 4*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

20 km

10 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
383 980 Ft/fő ártól
SUNRISE REMAL RESORT 4*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
600 m

9 km

13 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
390 540 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT SHARM 4*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
1,2 km

20 km

12 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
410 215 Ft/fő ártól
JAZ MIRABEL BEACH 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

13 km

21 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
418 960 Ft/fő ártól
ALBATROS ROYAL MODERNA 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

13 km

20 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
418 960 Ft/fő ártól
ALBATROS LAGUNA VISTA 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

10 km

19 km

 
9,2

4,0
Budapest
Egyptair
418 960 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE SHARM 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

10 km

12 km

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
432 080 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK SHARM 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
1,7 km

19 km

12 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
432 080 Ft/fő ártól
SUNRISE REMAL BEACH 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

7 km

20 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
432 080 Ft/fő ártól
ALBATROS ROYAL GRAND SHARM 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

21 km

13 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
432 080 Ft/fő ártól
SUNRISE MONTEMARE RESORT 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

22 km

10 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
475 365 Ft/fő ártól
SUNRISE ARABIAN BEACH 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

8 km

12 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
484 545 Ft/fő ártól
SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

25 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
506 845 Ft/fő ártól
JAZ BELVEDERE 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

10 km

20 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
518 650 Ft/fő ártól
SUNRISE WHITE HILLS 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

8 km

12 km

 
9,4

5,0
Budapest
Egyptair
554 065 Ft/fő ártól
SUNRISE MERAKI RESORT 5*
all inclusive
AZÚR
Távolság a tengertől
0 m

8 km

10 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
580 300 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Gattyán Zoltán véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2023
SENTIDO MAMLOUK PALACE HOTEL
"Első alkalommal utaztunk Egyiptomba. Rengeteget olvastunk utazàs előtt a különböző csoportoban az utazók tapaszralatairól. Sok hasznos információra tettünk szert, és sok felesleges aggodalom ... tovább
  2023. 08. 12.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SENTIDO MAMLOUK PALACE-t!
Timi Zoli véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2023
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE HOTEL
"Először jártunk Egyiptomban, ezért kimondottan olyan utat kerestünk, amivel kicsit részletesebben megismerhetjük az országot. A választásunk éppen ezért a "Misztikus Ozirisz" útra esett: Kairó - ... tovább
  2023. 04. 08.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE-t!
PaulikA véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
SUNRISE HOLIDAYS RESORT
"Első alkalommal jártunk Egyiptomban , első utazásunk volt az Egyiptom Travellel... Sok internetes és baráti keresés , tanács után született meg az elhatározás az utazással kapcsolatosan. Így ... tovább
  2023. 07. 13.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SUNRISE HOLIDAYS RESORT-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Karnaki templom

A karnaki templomhoz hasonlatos lenyűgöző templomegyüttest sohasem építettek az ókori Egyiptomban. A komplexum az őt ért súlyos károk ellenére a mai napig is bámulatos.


A karnaki templomról néhány szóban

Ha valaki meglátogatja ezt ...

Egyiptom földrajza

Egyiptom – a területét figyelembe véve - Afrika 12. legnagyobb országa, és egyben a Föld 30. legnagyobb országa, hiszen 1001449 km2-en fekszik. Összehasonlításképpen Magyarország területének több, mint a tízszerese, Franciaország ...

Egyptair
Menetrend

MS 752 Budapest – Kairó
Téli menetrend: 14:25 – 19:35 

MS 751 Kairó – Budapest
Téli menetrend: 12:00 – 14:25 

A ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója