EZÜST SZKARABEUSZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

EZÜST SZKARABEUSZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Egyiptomi Körutazás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 1 éjszaka  | félpanzió  
Luxor  - 1 éjszaka  | félpanzió  
Hurghada  - 5 éjszaka  | all inclusive  
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Kairói városnézés, este repülés Luxorba
3. nap - Luxori városnézés, este transzfer Hurghadára
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 89

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap : Kairó/Luxor

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Luxorba, transzfer a luxori hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

3. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli, kijelentkezés a luxori szállodából, majd egész napos luxori városnézés: Királyok Völgye, Medinet Habu temploma, Memnóni kolosszusok, karnaki illetve a luxori templomok. A luxori városlátogatás után transzfer a hurghadai szállodába, ahol a bejelentkezés után vacsora következik.

4-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente - szombati napokon.
A turnusok minimum 2 fő jelentkezése esetén indulnak.

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI - CAI/LXR - HRG/CAI/BUD útvonalon Egyptair menetrend szerinti járattal.
Városok közötti szárazföldi közlekedés: Kairó - Luxor Egyptair menetrend szerinti járattal, Luxor - Hurghada légkondicionált busszal.
Egyéb transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat. Az elhelyezés alapértelmezetten standard kétágyas szobákban történik, magasabb kategóriájú szobák – tengerre néző, piramisra néző, családi szoba, lakosztály, stb. – felár ellenében elérhetőek. A hurghadai hotel szobatípusai között a kalkulációs oldalunkon választhat, a kairói és luxori  szállodával kapcsolatos egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.
A hurghadai szálloda szabadon választható, a kairói és luxori szálloda kategóriájának ennek megfelelően kerül meghatározásra.

Kairó, Luxor – félpanzió.
Hurghada – minimum all inclusive.

Idegenvezetés

A kairói és a luxori városlátogatásokhoz idegenvezetőt biztosítunk, melyek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak ez az utazás nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó/Luxor

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A luxori asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a luxori hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. 

3. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli után kijelentkezés, majd körülbelül 7:30 - 8:00-kor indulás az egész napos luxori városnézés, mely során a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze az idegenvezetőnknek.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
A délután folyamán a keleti oldal két templomát nézheti meg.
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.
Luxori templom, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül.
A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Hurghadába, mely körülbelül 300 km kilométerre helyezkedik el Luxortól. A hurghadai kollégánk várni fogja Önt a hurghadai hotel recepcióján és segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

4-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató EZÜST SZKARABEUSZ utazás
indulási időpontjairól
 Nincs hely Elérhető helyek
október2023. novemberdecember
HKSzeCsPSzoV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
  • Hotel szűrők:


    Kulcsszó :

    Válasszon a 89 darab hurghadai hotel közül, ott találja majd az indulási időpontokat!
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

8 km

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
454 025 Ft/fő ártól
THREE CORNERS SUNNY BEACH 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

29 km

23 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
462 770 Ft/fő ártól
SEAGULL RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

1 km

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
462 770 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

3 km

7 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
464 955 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

8 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
464 955 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

22 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
471 515 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

22 km

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
471 515 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
472 610 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

12 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
473 700 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

14 km

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
473 700 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

16 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
475 890 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
500 m

7 km

15 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
478 075 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

9 km

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
478 075 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
479 165 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

18 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
480 260 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
350 m

36 km

45 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
480 260 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
600 m

7 km

15 km

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
482 445 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

18 km

22 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
484 630 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
800 m

32 km

41 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
484 630 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

3 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
486 815 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
486 815 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

3 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
489 005 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
7,3

3,5
Budapest
Egyptair
489 005 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

15 km

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
491 190 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
491 190 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

13 km

24 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
493 380 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

16 km

17 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
493 380 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

42 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
495 560 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

15 km

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
497 750 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

7 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
499 935 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
6,9

4,0
Budapest
Egyptair
506 495 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
350 m

12 km

4 km

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
506 495 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
508 680 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48 km

58 km

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
508 680 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

45 km

50 km

 
7,9

4,0
Budapest
Egyptair
510 865 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
300 m

6 km

5 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
510 865 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

48km

57 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
513 050 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

24 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
513 050 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

2 km

 
7,3

4,5
Budapest
Egyptair
513 050 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

4 km

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
513 050 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
490 m

30 klm

40 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
515 240 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

20 km

25 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
515 240 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

12 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
515 240 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

25 km

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
515 240 Ft/fő ártól
THREE CORNERS RIHANA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

29 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
517 420 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
500 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
518 520 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
520 705 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

17 km

22 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
521 795 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
700 m

7 km

15 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
521 795 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
522 890 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

5 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
523 985 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

25 km

35 km

 
8,1

4,5
Budapest
Egyptair
523 985 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
523 985 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
7,6

4,5
Budapest
Egyptair
523 985 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

19 km

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
526 170 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

8 km

6 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
526 170 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

31 km

40 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
528 355 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
475 m

30 km

40 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
528 355 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

23 km

33 km

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
529 450 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

33 km

43 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
531 635 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

38 km

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
533 820 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
534 910 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

30 km

40 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
534 910 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

19 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
539 285 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

15 km

20 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
541 475 Ft/fő ártól
THREE CORNERS OCEAN VIEW 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

41 km

30 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
543 660 Ft/fő ártól
SENTIDO CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
380 m

5 km

10 km

 
8,4

5,0
Budapest
Egyptair
545 845 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

53 km

63 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
545 845 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

47 km

57 km

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
554 590 Ft/fő ártól
DESERT ROSE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

13 km

15 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
554 590 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
900 m

15 km

25 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
556 775 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

10 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
563 335 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
565 520 Ft/fő ártól
CLUB PARADISIO EL GOUNA 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

39 km

27 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
578 640 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

12 km

22 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
589 565 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
589 565 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

30 km

40 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
597 220 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

6 km

15 km

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
600 455 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

32 km

37 km

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
601 590 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
611 430 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

10 km

14 km

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
622 360 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

5 km

12 km

 
8,7

5,0
Budapest
Egyptair
622 360 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
626 735 Ft/fő ártól
SHERATON MIRAMAR RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

40 km

30 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
637 660 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

11 km

2 km

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
655 150 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER GOLF RESORT 5*
félpanzió
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

38 km

28 km

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
687 945 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

7 km

17 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
702 250 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

4 km

14 km

 
9,3

5,0
Budapest
Egyptair
709 805 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 m

50 km

60 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
753 530 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Nagy Attila véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
SENTIDO MAMLOUK PALACE HOTEL
"Már masodjára utaztunk ezzel az irodával,mert itt mindig minden perfekt. Minden gond nélkül megérkeztünk Hurghadára,transzferünk várt ránk. Hurghadai kontakt iroda is korrekt pontos segítőkész ... tovább
  2023. 09. 12.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a SENTIDO MAMLOUK PALACE-t!
Szabóné Bori véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2023
ARABIA AZUR RESORT
"Csodálatos út van mögöttünk! A misztikus ozirisz út nagyon jó választás volt! Minden úgy történt, ahogy az Egyiptom Travel hírdette! Csoda helyekre jutottunk el, az idegenvezetőnk, Karim ... tovább
  2023. 06. 25.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
IGEN,  ajánlom a ARABIA AZUR RESORT-t!
K. Nóra véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2022
SUNRISE ROYAL MAKADI HOTEL
"Kedves volt a helyi kapcsolat, a magyar nyelvű idegenvezető is profi volt, jól éreztük magunkat." tovább
  2023. 01. 18.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SUNRISE ROYAL MAKADI-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Kefrén Völgytemploma

Kefrén völgytemploma, közvetlenül a Szfinx mellett helyezkedik el, átlósan délkeleti irányban. Építtetője az a Kefrén (Hafré) fáraó volt, aki a gízai fennsík 2. legnagyobb piramisát építtette fel.

A Szfinx mellett azonban nemcsak ...

Vörös piramis

A Vörös Piramis – amit hívnak Északi piramisnak is - Dahsúrban található, mintegy 30 kilométerre délre Kairótól, így aztán kívül esik a népszerű turista útvonalaktól, pedig ez a piramis volt az ókori Egyiptom első, valódi piramis ...

Medinet Habu City templom

Medinet Habu Egyiptom egyik legattraktívabb ősi temploma, mely igazából több templom együttese, egy igazi templomváros volt. Sokan hívják ezért Medinet Habu City-nek, ami igazából egy szóhalmozás, hiszen a Medinet-nek szinte ugyanaz a jelentése, mint a City-nek, azaz, hogy ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója