EZÜST SZKARABEUSZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

EZÜST SZKARABEUSZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Egyiptomi Körutazás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 1 éjszaka    
Luxor  - 1 éjszaka    
Hurghada  - 5 éjszaka    
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Kairói városnézés, este repülés Luxorba
3. nap - Luxori városnézés, este transzfer Hurghadára
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 90

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap : Kairó/Luxor

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Luxorba, transzfer a luxori hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

3. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli, kijelentkezés a luxori szállodából, majd egész napos luxori városnézés: Királyok Völgye, Medinet Habu temploma, Memnóni kolosszusok, karnaki illetve a luxori templomok. A luxori városlátogatás után transzfer a hurghadai szállodába, ahol a bejelentkezés után vacsora következik.

4-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente - akár többször is.
Minimális foglalási és indulási létszám: 2 fő

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI - CAI/LXR - HRG/CAI/BUD útvonalon Egyptair menetrend szerinti járattal.
Városok közötti szárazföldi közlekedés: Kairó - Luxor Egyptair menetrend szerinti járattal, Luxor - Hurghada légkondicionált busszal.
Egyéb transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások többnyire 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat.
A szállodák minőségének jobb megítéléséhez feltüntetjük a booking.com és Tripadvisor rátájukat is!
A hurghadai, luxori és a kairói hotelek is szabadon választhatóak, ahol természetesen választhat szobatípust és beosztást is.

Kairó – félpanzió
Luxor – félpanzió
Hurghada – többnyire minimum all inclusive (hoteleknél pontosan feltüntetésre kerül)

Idegenvezetés

A kairói és a luxori városlátogatásokhoz idegenvezetőt biztosítunk, melyek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.
További hasznos információkat olvashat egyiptomi utazásával kapcsolatban, az "Egyiptomi utastájékoztató" menüpontunkban.
Drónok bevitele és használata Egyiptomban TILOS!

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó/Luxor

Reggeli a hotelben, majd kijelentkezés. Reggeli után kb. 8:00-kor találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A luxori asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a luxori hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. 

3. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli után kijelentkezés, majd körülbelül 7:30 - 8:00-kor indulás az egész napos luxori városnézés, mely során a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze az idegenvezetőnknek.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
A délután folyamán a keleti oldal két templomát nézheti meg.
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.
Luxori templom, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül.
A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Hurghadába, mely körülbelül 300 km kilométerre helyezkedik el Luxortól. A hurghadai kollégánk várni fogja Önt a hurghadai hotel recepcióján és segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

4-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató a EZÜST SZKARABEUSZ utazás elérhető időpontjairól
2024. május
HKSzeCsPSzoV
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
Nincs hely


Elérhető helyek

Speciális szobabeosztás
Olyan szállodák keresése, ahol kimondottan ilyen beosztású szoba találhatóKulcsszó :


Válasszon a 90 darab hurghadai hotel közül!
Ott találja majd az indulási időpontokat!
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
408 600 Ft/fő ártól
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

8 km

14 év

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
412 930 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
412 930 Ft/fő ártól
ROYAL STAR BEACH 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

1 km

13 év

 
6,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
412 930 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

12 km

4 km

13 év

 
7,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
415 095 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

9 km

14 év

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
419 420 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

13 év

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
419 420 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
félpanzió
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

14 év

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
421 585 Ft/fő ártól
BLEND CLUB AQUA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,7 km

13 km

19 km

13 év

 
8,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
421 585 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

3 km

7 km

14 év

 
7,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
423 750 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

45 km

50 km

13 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
425 915 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

18 km

14 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
425 915 Ft/fő ártól
CORAL BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

24 km

12 év

 
7,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
425 915 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
425 915 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
425 915 Ft/fő ártól
AMC ROYAL 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

11 km

12 év

 
7,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
430 245 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

14 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
430 245 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

58 km

13 év

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
434 570 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

22 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
434 570 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

2 km

12 év

 
7,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
434 570 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

7 km

15 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
441 065 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,7 km

7 km

15 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
441 065 Ft/fő ártól
MERCURE HOTEL 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

19 km

12 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
441 065 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,8 km

32 km

41 km

14 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
443 230 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

14 km

13 év

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
445 395 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

12 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
445 500 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,6 km

7 km

15 km

13 év

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
447 560 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

22 km

13 év

 
7,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
449 725 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

15 km

12 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
451 890 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

16 km

17 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
451 890 Ft/fő ártól
SERENITY FUN CITY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

36 km

45 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
451 890 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
453 610 Ft/fő ártól
SUNRISE ALMA BAY RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
8,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
454 400 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

8 km

14 év

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
456 215 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

22 km

14 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
456 215 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

13 km

24 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
456 215 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

25 km

13 év

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
456 870 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

42 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
460 545 Ft/fő ártól
SERENITY MAKADI BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

33 km

43 km

12 év

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
462 710 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

25 km

35 km

13 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
462 710 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

6 km

5 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
462 710 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
464 575 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

30 km

40 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
464 705 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

3 km

14 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
464 875 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

15 km

14 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
464 875 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

57 km

12 év

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
464 875 Ft/fő ártól
AMARINA ABU SOMA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

49 km

59 km

13 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
466 585 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

5 km

12 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
466 780 Ft/fő ártól
IBEROTEL CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,4 km

5 km

10 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
467 040 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 klm

40 km

13 év

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
468 145 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
469 205 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
471 845 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

12 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
473 535 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

7 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
473 535 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
475 330 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

24 km

12 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
477 865 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

25 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
484 355 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

6 km

15 km

12 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
484 355 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

38 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
484 550 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
486 520 Ft/fő ártól
CALIMERA BLEND PARADISE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,3 km

14 km

23 km

13 év

 
9,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
490 850 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

16 km

14 év

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
490 850 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
491 455 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

31 km

40 km

14 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
495 180 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

23 km

33 km

12 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
502 970 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
506 000 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

53 km

63 km

12 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
506 000 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

19 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
506 000 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

6 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
506 000 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

20 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
510 330 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

47 km

57 km

14 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
512 495 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0,9 km

15 km

25 km

13 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
512 495 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
félpanzió
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
516 825 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

2 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 15.
516 825 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

19 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
516 825 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
516 825 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
518 990 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
526 000 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

22 km

12 év

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
536 305 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
543 710 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
545 745 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
549 290 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

10 km

12 év

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
600 160 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

14 km

12 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
614 225 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
621 715 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
636 650 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

14 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
657 515 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

12 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
657 515 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

17 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 13.
699 020 Ft/fő ártól
BARON PALACE SAHL HASHEESH 5*
ultra all inclusive
EZÜST SZKARABEUSZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

27 km

13 év

 
8,9

5,0