Nyilatkozat
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Nyilatkozat

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain történő böngészés egyben azt jelenti is, hogy Ön egyetért és elfogadja a felhasználási feltételeket. Amennyiben a felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja ezt az oldalt.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok felhasználása csak az Egyiptom Travel írásos engedélye alapján lehetséges, kivéve a közösségi oldalakon való olyan megosztás, melyek esetében a megosztás az Egyiptom Travel weboldalán található „beépített” megosztási gombok használatával jön létre.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda mindent megtesz azért, hogy az oldalain található anyagok, információk, adatok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol és nem vállal semmilyen felelősséget sem, legyenek azok közvetlen vagy közvetett károk. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda egyebekben az oldalon fellelhető minden információ felhasználásából eredő kárért kizárja a saját felelősségét.

Előfordulhat, hogy az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak vagy időszakos nincs indulási időpont hozzárendelve. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda mindent megtesz ezek frissességéért, de nem vállal felelősséget az információk naprakész voltáért.
Az Egyiptom Travel Utazási Iroda bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.


Az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem felel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda a portál használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Egyiptom Travel Utazási Iroda - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja. Az ilyen események vis maiornak minősülnek.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain szerepelhetnek külső oldalakra mutató linkek. A külső linkek nem tartoznak az Egyiptom Travel Utazási Iroda szerkesztési felelőssége körébe, ezért az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem vállalhat felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért vagy az ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain nem jelenti automatikusan, hogy az Egyiptom Travel Utazási Iroda egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda szolgáltatásainak megrendelése és igénybevétele esetén az általános és az utazási szerződési feltételei irányadók.
A foglalással kapcsolatos részletes információk megismeréséhez kérjük, olvassa el figyelmesen az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat. Az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a foglalási űrlapon is. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben az utazási szerződés megkötése elismerésének minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e az Egyiptom Travel Utazási Iroda részére. Az utazási szerződés felmondására az adott útra vonatkozó egyedi vagy általános utazási feltételei irányadóak.

.
Vendégkönyvünkből

Zoltán véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2022
SUNRISE HOLIDAYS RESORT
"Tökéletes utazás volt, a helyszínen felmerült - szállodai - probléma megoldásában aZ Egyiptom Travel gyors és korrekt segítséget nyújtott." tovább
  2023. 02. 11.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a SUNRISE HOLIDAYS RESORT-t!
Kudela István remekül érezte magát.

SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
PYRAMIDS PARK HOTEL
"2023.03 03 - 07 ig. Szeretem a kalandokat. Szeretem az eseménydús utazásokat. Szeretek megismerni az enyémtől különböző élethelyzeteket, életmódokat. Kíváncsi vagyok az EMBER múltbéli ... tovább
  2023. 03. 20.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a PYRAMIDS PARK-t!
Veszprémi család véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
AQUA BLU RESORT
"Az utazás szervezés tökéletes volt, mindenhol a megadott időben és helyen várt a transzfer, a reptéren érkezéskor és a fakultatív programokon egyaránt. " tovább
  2023. 08. 16.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a AQUA BLU RESORT-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Kom Omboi Szobek templom

Kom Ombo Szobek templom neve több információt is elárul. Van, amit helyesen és van, amit helytelenül értelmezhetünk. A helyes információ, hogy a templom Kom Ombo városában található, mely cukornád és gyapottermesztéséről híres, de foglalkoznak ...

Kefrén Völgytemploma

Kefrén völgytemploma, közvetlenül a Szfinx mellett helyezkedik el, átlósan délkeleti irányban. Építtetője az a Kefrén (Hafré) fáraó volt, aki a gízai fennsík 2. legnagyobb piramisát építtette fel.

A Szfinx mellett azonban nemcsak ...

Edfui Hórusz templom

Az edfui Hórusz templom talán az egyik legteljesebb és legjobb állapotban fennmaradt ókori egyiptomi templom. A többi Nílus menti templomhoz képest ez a templom nem közvetlenül a Nílus partján épült fel, hanem attól kissé távolabb, a kikötőtől ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - szombat : 09:00 - 19:00
Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.huÜgyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.


Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.5.01
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmében nem használ közvetlenül sütiket! :)Részletek
MUISZ tagság logója