Nyilatkozat
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Nyilatkozat

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain történő böngészés egyben azt jelenti is, hogy Ön egyetért és elfogadja a felhasználási feltételeket. Amennyiben a felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja ezt az oldalt.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok felhasználása csak az Egyiptom Travel írásos engedélye alapján lehetséges, kivéve a közösségi oldalakon való olyan megosztás, melyek esetében a megosztás az Egyiptom Travel weboldalán található „beépített” megosztási gombok használatával jön létre.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda mindent megtesz azért, hogy az oldalain található anyagok, információk, adatok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol és nem vállal semmilyen felelősséget sem, legyenek azok közvetlen vagy közvetett károk. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda egyebekben az oldalon fellelhető minden információ felhasználásából eredő kárért kizárja a saját felelősségét.

Előfordulhat, hogy az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak vagy időszakos nincs indulási időpont hozzárendelve. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda mindent megtesz ezek frissességéért, de nem vállal felelősséget az információk naprakész voltáért.
Az Egyiptom Travel Utazási Iroda bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.


Az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem felel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda a portál használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az Egyiptom Travel Utazási Iroda - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az Egyiptom Travel Utazási Iroda az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem felel azért, ha harmadik fél a szerverén tárolt esetleges személyes anyagokhoz hozzáfér, illetve ha harmadik fél a kommunikációs csatornába belépve, vagy a szerver feltörésével a tárolt anyagokat megváltoztatja. Az ilyen események vis maiornak minősülnek.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain szerepelhetnek külső oldalakra mutató linkek. A külső linkek nem tartoznak az Egyiptom Travel Utazási Iroda szerkesztési felelőssége körébe, ezért az Egyiptom Travel Utazási Iroda nem vállalhat felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért vagy az ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése az Egyiptom Travel Utazási Iroda oldalain nem jelenti automatikusan, hogy az Egyiptom Travel Utazási Iroda egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.

Az Egyiptom Travel Utazási Iroda szolgáltatásainak megrendelése és igénybevétele esetén az általános és az utazási szerződési feltételei irányadók.
A foglalással kapcsolatos részletes információk megismeréséhez kérjük, olvassa el figyelmesen az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat. Az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a foglalási űrlapon is. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben az utazási szerződés megkötése elismerésének minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy az utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e az Egyiptom Travel Utazási Iroda részére. Az utazási szerződés felmondására az adott útra vonatkozó egyedi vagy általános utazási feltételei irányadóak.

.
Vendégkönyvünkből

Nagy Attila véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2023
ALBATROS PALACE RESORT
"Tökéletesen ugyanaz mint ahogy leírásban szerepelt. Ez sz út egy keresztmetszetet ad Egyiptomból, történelméből, misztikumából... Jelen valójat is látni ennek a látványos országnak. Európai ... tovább
  2023. 02. 05.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
IGEN,  ajánlom a ALBATROS PALACE RESORT-t!
Egri család véleménye

SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
NOVOTEL CAIRO 6th OCTOBER HOTEL
"Az utazás rövid (3 napban Kairó és Luxor látnivalói), sűrű, fárasztó, de szuper volt. Nem találtunk a magyar utazási irodák kínálatában hasonlóan rövid és intenzív ajánlatot. Amit az utazási ... tovább
  2023. 02. 18.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a NOVOTEL CAIRO 6th OCTOBER-t!
P. Lajos véleménye

EZÜST SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
SUNRISE GARDEN BEACH HOTEL
"Az utazás tökéletesen meg volt szervezve, minden az előzetesen közölteknek megfelelően történt. Kairóban a reptéren várt minket a helyi segítő, mindent elintézett helyettünk, megvásárolta a ... tovább
  2023. 08. 10.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a EZÜST SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SUNRISE GARDEN BEACH-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Kheopsz Nagy Piramisa

A világ egyik legismertebb és leglátogatottabb turisztikai helyszíne a gízai fennsík, ahol az egyiptomi Nagy Piramis is található.  Más néven Gízai Nagy Piramis, vagy Hufu piramisa, illetve talán a legismertebb neve a Kheopsz Piramis (Kheopsznak nevezték el az ókori ...

Egyiptomi vízum

Egyiptomba való beutazáshoz a magyar állampolgároknak is egyiptomi vízumra van szüksége. Mivel mi alapvetően magyar állampolgárok számára szervezünk egyiptomi utazásokat, így nem kívánunk most kitérni az egyéb országok ...

Egyiptomi vízválság

Egyiptom akut vízválsággal néz szembe, de „Zöld folyót” épít a sivatagban - adja hírül CNN.
Kairó legkeletibb peremén az egyiptomi kormány hatalmas tavakból és parkokból álló övezetet épít a sivatag ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
Szombat: 09:00 - 14:00

Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.hu


Ügyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.
Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.6.32
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmét szem előtt tartva csak olyan, technikai jellegű sütiket használ, melynek segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatjuk ki Önt! :)Részletek
MUISZ tagság logója