Egyiptomi körutazás, Kairó, Luxor, Hughada
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Egyiptomi körutazások

Válasszon egyiptomi körutazásaink közül!
EGYIPTOMI UTAZÁS
Privát piramis
látogatással
NAGY EGYIPTOMI KALAND  
Ultra luxus nílusi hajóút
9 nap / 8 éj
Kairó  - 4 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Repülővel

Ez egy ízig-vérig izgalmas utazás, mellyel olyan helyekre juthat el, ami egy átlagos turista elől zárva van. Ez az utazás nem a pihenésről szól, hanem a kalandokról. Szerezzen felejthetetlen élményeket!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 637 400 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
EZÜST SZKARABEUSZ  
Egyiptomi körutazás, Tengerparti üdülés
8 nap / 7 éj
Kairó  - 1 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Hurghada  - 5 éjszaka  
Repülővel

Hurghadai üdülés, mely tartalmaz egy-egy napos kairói és luxori városnézést is. A közlekedés a városok között az Egyptair menetrendszerinti járatával történik. A hurghadai tartózkodás hossza NÖVELHETŐ!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 403 625 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
ARANY SZKARABEUSZ  
Egyiptomi körutazás, Tengerparti üdülés
8 nap / 7 éj
Kairó  - 2 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Hurghada  - 4 éjszaka  
Repülővel

Hurghadai üdülés, mely tartalmaz egy izgalmas egynapos kairói és egy különleges egynapos luxori városnézést is illetve egy szabadnapot Kairóban. A hurghadai tartózkodás hossza NÖVELHETŐ!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 406 515 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
KING TUT  
Nílusi hajóút, Egyiptom körutazás
8 nap / 7 éj
Kairó  - 3 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Repülővel

Ízig-vérig nílusi hajóút, annak minden bájával. Felejthetetlen élményekkel, programdús városlátogatásokkal Kairóban, Luxorban és Asszuánban egyaránt.


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 493 170 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
MISZTIKUS OZIRISZ  
Nílusi hajóút, Egyiptomi körutazás, Tengerparti üdülés
11 nap / 10 éj
Kairó  - 3 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Hurghada  - 4 éjszaka  
Repülővel

Nílusi hajóút, hurghadai üdüléssel, mely minden lényeges egyiptomi látnivalót tartalmaz - Kairó, Luxor, Asszuán városnézés, Nílus menti templomok. A hurghadai tartózkodás hossza NÖVELHETŐ!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 549 800 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
ÁMON-RÉ LÁNYAI  
Nílusi hajóút, Egyiptomi körutazás
10 nap / 9 éj
Kairó  - 5 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Repülővel

Nílusi hajóút, körutazás, ókori Egyiptom rajongóknak, Kairó, Alexandria, Luxor, Asszuán városnézéssel. A hurghadai tartózkodás hossza NÖVELHETŐ!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 569 220 Ft/fő ártól
EGYIPTOMI UTAZÁS
ÁMON-RÉ FIAI  
Nílusi hajóút, Egyiptomi körutazás, Tengerparti üdülés
13 nap / 12 éj
Kairó  - 5 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Hurghada  - 4 éjszaka  
Repülővel

Nílusi hajóút, körutazás, hurghadai üdüléssel, mely szinte minden fontos egyiptomi látnivalót tartalmaz - Kairó, Alexandria, Luxor, Asszuán városnézés. A hurghadai tartózkodás hossza NÖVELHETŐ!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 633 920 Ft/fő ártól
Hogyan válasszunk egyiptomi utazást?

HOGYAN VÁLASSZON EGYIPTOMI KÖRUTAZÁSAINKBÓL?

 

Hogyan építheti fel a saját igényére szabott egyiptomi körutazását?

 1. Válasszon az egyiptomi körutazásainkból!
 2. Válasszon hotelt az adott utazás fődesztinációjának a hotel kínálatából!
 3. Válasszon indulási időpontot!
 4. Határozza meg az utazás hosszát, hiszen szinte bármelyik egyiptomi utazásunk esetében lehetősége van Önnek, megnyújtani az utolsó hotelben töltendő tartózkodás hosszát.
 5. A kiválasztott hotel esetében határozza meg, mely szobatípus tetszik Önnek a leginkább.
 6. A választott szobatípusnál, határozza meg a szobabeosztás. Amennyiben van gyermek az utazók között adja meg születési dátumát.
 7. Ha szüksége van több szobára, adjon hozzá még egy másikat is!
 8. A kínálatunkból elérhető fakultatív programokkal teheti meg színesebbé és izgalmasabbá az utazását.
 9. Válasszon az opciós lehetőségeinkből – akár többet is – amelyek tetszenek Önnek. Itt választhat például utasbiztosítást, útlemondási és megszakítási biztosítást, csoportzárási opciót (melyet a magyar utazási piacon egyedülállóan csak a cégünk kínál), de itt fogja látni a kötelező elemeket is!
 10. Ezzel elkészült az utazásának a megalkotásával, a megjelenített csomagár tartalmazza az utazáshoz szükséges összes költséget, a megvásárolt opciókat és fakultatív programokat, de nem tartalmazza az egyiptomi vízumot, melyet Önnek kell megvásárolni az egyiptomi repülőtéren, melyben kinti kollégánk segítséget fog nyújtani Önnek.

Az egyiptomi utazásának a konfigurálását, az oldalakon megtalálható videóinkkal tesszük könnyebben érthetővé.

 

Egyiptomi körutazásának megrendelési folyamata

 1. Az utazás kialakítása után, a konfigurációs oldal alján megtalálja, az utazása csomagárát, illetve az alatta lévő TOVÁBB gombra kattintva egy összegést láthat az Ön által megalkotott utazásról.
 2. Ha kérdése van, akkor felteheti nekünk írásban, de telefonon is állunk a rendelkezésére.
 3. A megrendelése 4 lépésből fog állni:
  1. E-mail cím ellenőrzése, egy kód elküldésével.
  2. Utazók adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság), szerződő adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság, lakcím, telefonszám, e-mail cím).
  3. Nyilatkozatok elfogadása
  4. Utazási szerződés áttekintése és elfogadása, majd az utazás megrendelése, mely ettől a ponttól már fizetési kötelezettséggel jár.
 4. A megrendelés után egy e-mailt küldünk Önnek, mely tartalmazni fogja az Ön utazási szerződését, az utazásának a leírását és a fizetéshez szükséges információkat. Amennyiben utasbiztosítást is kér, annak a dokumentumait egy külön e-mailben fogjuk elküldeni Önnek.

 

Egyiptomi körutazások

Az egyiptomi körutazások széles választékát kínáljuk az Ön számára. Alkossa meg a saját egyiptomi körutazását és ismerje meg az ókori Egyiptom látványosságait.
Mielőtt azonban belemennénk ebbe részletesebben, nézzük meg, hogy mi mit is tekintünk egyiptomi körutazásnak.
Az általános értelmezés keretében a körutazás fogalma, több, különböző helyszín megtekintését és felkeresését jelenti, de ettől szigorúbb definíciója nincs a körutazás kifejezésnek.

Ez többféleképpen is megvalósítható.

 1. Egy adott térségből illetve egy hotelből napi utazásokat lehet végrehajtani különféle irányokba, majd onnan visszatérni a „központi” szállásra.
 2. A megtekintendő térségeket, látványosságokat illetve célpontokat úgy felkeresni, hogy az utazó közben folyamatos mozgásban van és nem tér vissza ugyanarra a szállásra illetve desztinációba.

Mi ennek a két pontnak a kombinációját kínáljuk, azaz vannak olyan egyiptomi körutazásaink, melyek esetében bizonyos városokban több napot is eltölthetnek az utasaink, többféle látványosságot illetve térséget is felkeresve, mielőtt tovább indulnának, ilyen helyszín például Kairó is.

 

Mit nevezünk mi egyiptomi körutazásnak?

Az egyiptomi utazások bekategorizálása nem könnyű feladat, mert nincsenek homogén utazásaink, többnyire több kategória leírása is illik ugyanarra az utazásra.
A mi meghatározásunk alapján azt tekintjük egyiptomi körutazásnak, mely esetében az utas legalább három különböző egyiptomi térség/város szállodájában – ideértve esetlegesen a nílusi hajókat is - lakik.
Ezalapján jelenleg a fenti utazási kártyákon található egyiptomi körutazásainkat tudjuk kínálni Önnek.

 

Milyen térségekre osztható Egyiptom utazási szempontokból?

Több szempont alapján is csoportosíthatjuk, pl.

 • Tengerparti üdülőhelyek és/vagy belső egyiptomi területek,
 • piramisok helyszínei és/vagy ókori egyiptomi templomok területe,
 • stb.

De talán a legjobb szempont, ha az Ön számára fontos látványosságok alapján tervezi meg az egyiptomi körutazását.
Ahhoz, hogy Ön egy személyre szabott egyiptomi körutazást állítson össze az ajánlatainkból két dolgot érdemes figyelembe venni.
Az első, hogy mely látnivalók érdeklik Önt. Ebben segítségét nyújt a blogodlalunk illetve a Youtube csatornák is, ahol rengeteg nevezetességről készítettünk rövid videókat.
Érdemes egy sorrendet felállítani annak érdekében, hogy valóban az Ön érdeklődési körének megfelelő látnivalókat tekintse.

 1. Az ókori Egyiptom leghíresebb látványossága gizai nagy piramis illetve általánosságban a piramisok, melyekből egyébként több mint 100 darabot építettek a fáraók.
 2. A piramisokon kívül az ókori Egyiptom templomai rendkívül népszerűek, illetve mindenféleképpen idetartozik még a Királyok Völgye, amire tekinthetünk úgy, mint a piramisok alternatív folytatása.
 3. Vörös-tenger illetve annak az üdülőhelye, mint pl.
  1. Hurghada
  2. Sharm el Sheikh
  3. Marsa Alam
 4. Földközi-tengeri célpontok
 5. Oázisok
 6. Sivatagi célpontok

A másik dolog illetve kérdés, hogy az így összeállított utazás ára megfelel-e az Ön elképzelésének. Ha alacsonyabb, akkor érdemes több helyszínt is belevenni az utazásba, mely több látnivalót kínál és így a látnivalók fajlagos megtekintésének az ára olcsóbb lesz. Ha esetleg az egyiptomi körutazás ára magasabb lenne, a kívánatosnál, akkor pedig „olcsóbbá” lehet tenni azt, melyet többféleképpen is elérhet.
Egyrészt választhat az adott utazáshoz olcsóbb – de még Ön számára elfogadható – hotelt vagy kihagy az utazásból olyan fakultatív programokat, amikről letud mondani vagy netalán egy következő alkalommal részt fog tudni rajta venni.
Másrészt, ha így nem tudja elegendő összeggel csökkenteni az árat, akkor egy olyan olcsóbb utazást tud választani, mely megfelelhet az Ön számára.

 

Milyen egyiptomi körutazásaink vannak?

Ezüst Szkarabeusz – ez az utazás tartalmaz egy Kairói és egy Luxori városlátogatást illetve utána tengerparti üdülést Hurghadán.

Arany Szkarabeusz – az Ezüst Szkarabeusz utazáshoz képest, tartalmaz egy szabadnapot Kairóban, melynek keretében részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programon, további jelentős piramisok megismeréséhez. A Hurghadában eltöltött napok száma viszont éppen ezért eggyel kevesebb.

King Tut – az Arany Szkarabeusz utazásunkhoz képest, a Hurghadai üdülés helyett Nílusi hajóút szerepel, mely lehetővé teszi, hogy Asszuán is megnézze illetve további ókori egyiptomi templomokat ismerhessen meg, illetve kipróbálhatja, hogy mennyire fantasztikus egy Nílusi hajóutazás.

Misztikus Ozirisz – a King Tut utazáshoz képest, hosszabb három nappal és a luxori városnézés után rögtön Hurghadába visszük az utasainkat, hogy kipihenjék az utazás eddig fáradalmait. Ez a legnépszerűbb egyiptomi körutazás.

Ámon-Ré fiai – ez a leghosszabb egyiptomi körutazásunk, a Misztikus Oziriszhez képest tartalmaz még egy Alexandriai városlátogatást illetve egy szabadnapot, ahol részt vehet a „Kairói templomok” elnevezésű fakultatív programunkon (JELENLEG még nem indul).

 

Vendégkönyvünkből

Zoltán véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2023
BLEND CLUB AQUA RESORT
"Az utazással kapcsolatban minden rendben volt, úgy zajlott minden, ahogy azt az utazási iroda előre mondta. Abszolút korrekt volt minden. " tovább
  2023. 07. 05.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
Noémi véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
HELNAN DREAMLAND HOTEL
"Október végén töltöttünk el egy hetet Egyiptomba a King Tut úttal. Nagyon tartalmas volt és élményekkel teli. Csak ajánlani tudjuk. Minden a leírtaknak megfelelően zajlott. Köszönjük szépen! " tovább
  2023. 11. 05.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
Péter Piliscsabáról véleménye

MISZTIKUS OZIRISZ UTAZÁS - 2024
GOLDEN BEACH RESORT
"Csodálatos időutazás a nagyon távoli múltba. A mai kor emberét is lenyűgözi a 4 évezreddel előttünk élők épitészeti teljesítményei. " tovább
  2024. 03. 25.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a MISZTIKUS OZIRISZ utazást!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Menkauré piramisa

Menkauré piramisa a gizai fennsík 3. legmagasabb piramisa.
Az építtetője Menkauré fáraó, aki igazi piramisépítő család legfiatalabb tagja, hiszen a nagyapja volt Kheopsz fáraó – akinek a nevéhez fűződik Egyiptom legmagasabb piramisa -, az apja pedig Kefrén ...

Nílusi hajók felépítése

Először is fontos kiemelni, hogy a nílusi hajók, tulajdonképpen folyami hajók. Ezt azért érdemes tisztázni a legelején, mert sok esetben az emberek, ha azt hallják, hogy hajóutazás, hiába van előtte a „nílusi” jelző, a tengerjáró hajókra ...

Kefrén piramis

A gízai fennsík – és természetesen Egyiptom - második legnagyobb piramisa a Kefrén Piramis, mely nevét szintén az építtetőjéről kapta. A fáraó nevét is többféleképpen írták, pl. Harfé, Khafré, Kephren, Chephren. A ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
Szombat: 09:00 - 14:00

Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.hu


Ügyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.
Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.6.46
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmét szem előtt tartva csak olyan, technikai jellegű sütiket használ, melynek segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatjuk ki Önt! :)Részletek
MUISZ tagság logója