NAGY EGYIPTOMI KALAND utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

NAGY EGYIPTOMI KALAND
EGYIPTOMI UTAZÁS

9 nap / 8 éj
Ultra Luxus Nílusi Hajóút
Kairó  - 4 éjszaka    
Nílusi hajó  - 3 éjszaka    
Luxor  - 1 éjszaka    
Budapest
Egyiptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Szabadnap - fakultatív program (Szakkara-Dahsúr)
3. nap - Szabadnap - fakultatív program (Fajjúm-oázis)
4. nap - Kairói városnézés (piramis lezárással)
5. nap - Repülés Asszuánba, városnézés, bejelentkezés a nílusi luxus hajóra
6. nap - Hajózás a Níluson (Kom Omboi templom)
7. nap - Hajózás a Níluson (Edfui templom)
8. nap - Luxori városnézés
9. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható kairói szállodák száma : 1

1. nap – Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. A repülőtéren az egyiptomi kollégánktól megkapjuk a vízumot. A transzferbusz elvisz a Swiss INN Pyramids Golf Resortba, ahol a bejelentkezés, majd a vacsora (hidegtál) bekészítve vár minket a szobába.

2. nap - Kairó

Reggeli a hotelben, majd szabadprogram illetve részt vehet a „Szakkara - Dahsúr PLUSZ” fakultatív programunkon. PLUSZ = ajándék Szerapeum és Lépcsős piramis belépóvel. A fakultatív program listaárából 20% kedvezményt biztosítunk. Este vacsora a Swiss INN Pyramids Golf Resortban.

3. nap - Kairó

Reggeli a hotelben, majd szabadprogram illetve részt vehet a „Fajjúm-oázis” fakultatív programunkon,melynek a listaárából 20% kedvezményt biztosítunk. Utána transzfer a Swiss INN Golf Resortba, ahol lemossuk magukról a sivatag homokját, majd a transzferbusz elvisz minket a közeli Mall of Egypt bevásárlóközpontba, ahol megvacsorázunk. A vacsora után lesz idő a bevásárlóközpont felfedezésére, ahol még egy sípálya is működik. Utána transzfer vissza a hotelbe.

4. nap - Kairó

Korán reggel (05:00-07:00) lezárják számunkra a Nagy (Kheopsz) Piramist, melyet keresztül-kasul átjárunk, olyan sírkamrákba is bemegyünk, ami a normál turizmus előtt zárva van. Utána reggeli, majd megnézzük a gízai fennsík többi nevezetességét (Szfinx,  Kefrén és Menkauré piramisai, majd a völgy templom, különleges panoráma kilátó, ahonnan hihetetlen fotókat lehet készíteni háttérben a piramisokkal. Utána meglátogatunk egy parfüm palotát és egy papirusz műhelyt. Ebéd egy kairói étteremben. Délután az egyiptomi régészeti múzeumot tekintjük meg, majd városnézésünket a Khan el-Khalili bazárban folytatjuk. Végezetül az Al-Azhar parkban fogunk vacsorázni, mely befejeztével transzfer a kairói szállodába.

5. nap - Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag, kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre és repülés Asszuánba. Asszuáni városnézés: Nagy-Gát, Philea temploma és Kalabsha temploma. Bejelentkezés az M/S Concerto II. ultra luxus nílusi hajóra, ebéd. Délután szabadprogram illetve részt vehetnek a „Núbai falu” elnevezésű fakultatív programunkon, melynek a listárából 20% kedvezményt biztosítunk vagy meglátogathatják az asszuáni bazárt is, mely gyalogosan néhány percre van a hajókikötőtől. Vacsora a nílusi hajón.

6. nap - Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram (pl. asszuáni bazár) vagy fakultatív program - melynek a listaárából 20% kedvezményt biztosítunk - keretében kora hajnali indulás az Abu Szimbel-i templomokhoz. Ebéd a hajón. Délután kihajózás, majd Kom Ombo-i templom  megtekintése. Vacsora a nílusi hajón.

7. nap - Edfu/Nílusi hajó

Reggeli, edfui Hórusz templom megtekintése, ebéd a hajón. Átkelés az esznai zsilipen. Esti órákban megcsodáljuk a gyönyörűen kivilágított luxori templomot, mely után vacsora a nílusi hajón.

8. nap - Luxor

Hajnalban lehetőség van – fakultatív program keretében - megnézni a luxori napfelkeltét egy hőlégballonról. Reggeli, kijelentkezés a nílusi hajóról, majd egész napos luxori városnézés: Királyok-völgye, Medinet Habui templom, Memnón-kolosszusok, karnaki templom, alabástrom műhely. Napközben ebéd egy helyi étteremben. A luxori városlátogatás után transzfer a Steigenberger Nile Palace 5* szállodába, ahol a bejelentkezés, majd gyors zuhany és utána indulunk vacsorázni egy luxori étterembe, mely után meglátogatjuk a luxori bazárt, mely után transzfer a luxori hotelbe.

9. nap - Luxor/Budapest

Reggeli vagy reggeli csomag, majd transzfer a luxori nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

2024.09.07 – 09.15
9 nap/8 éj

Minimális indulási létszám

Az utazás minimum 20 fő jelentkezése esetén indul. Tervezett maximális létszám 22 fő.

Közlekedés

Légiközlekedés:
BUD/CAI – CAI/ASW – LXR/CAI/BUD útvonalon Egyptair menetrend szerinti járattal. A fedélzeten kétféle meleg étel közül válaszhat és szolgálnak fel kávét, teát illetve üdítőt is.
Megengedett poggyász: 1 db kabinbőrönd (max. 8 kg, 55*40*23 cm), 1 db poggyász (max. 23 kg, szélesség + magasság + mélység = max. 158 cm)

Transzferek: légkondicionált busszal.

Szállodai elhelyezés

Kairó – Swiss INN Pyramids 4*, 4 éj, szobatípus és beosztás szabadon választható
Nílusi Hajó – M/S Concerto II. Ultra Luxus Nílusi Hajó 5*, 3 éj, szobatípus és beosztás szabadon választható
Luxor – Steingenberger Nile Palace 5*, 1 éj, szobatípus és beosztás szabadon választható

Ellátás

Az utazás során teljes ellátást biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora). Az ebéd és a vacsora nem tartalmaz italokat.
A transzferbuszban korlátlan ásványvízfogyasztást biztosítunk!

Idegenvezetés és asszisztencia

Az utazás tartamára magyar nyelvű idegenvezetést illetve csoportvezetőt (Tóth Róbert) biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, szervizdíj, kötelező borravaló, transzferek, asszisztencia, egyiptomi vízum.

Csomagár NEM tartalmazza

Opcionális - Biztosítások (BBP, útlemondási), fakultatív programok, elvárt borravaló.

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.
Egyiptomba drónok bevitele és használata TILOS!

1. nap - Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés egyénileg - az Egyptair kairói repülőjáratára - a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején vár minket a partner cégünk munkatársa Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk fog adni egyiptomi vízumot, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és átkísér minket az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkísér minket a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikísér minket a kairói repülőtér épülete közelében várakozó transzferbuszhoz, mely elvisz minket a kairói Swiss INN Pyramids Golf Resortba.
Az egyiptomi munkatársunk segít fog a hotelben, a szobába való bejelentkezésben is. A késői érkezés miatt a vacsora (hidegtál) bekészítve vár minket a szobában.

2. nap - Kairó

Reggeli a hotelben, majd szabadprogram vagy részt vehet a  „Szakkar-Dahsúr PLUSZ” fakultatív programon, melynek a listaárából 20% kedvezményt biztosítunk illetve PLUSZ-ként ajándékba adjuk a Szerapeum és a Lépcsős piramis belépőjét. 

Kb. 08:00-kor találkozó a recepción és légkondicionált autóbusszal indulás Szakkarába.
Az első látnivalók Kagemni masztabája, Téti piramisa illetve a Szerapeum. Ezután Dzsószer fáraó lépcsős piramisát csodáljuk meg körbe járva, de megcsodáljuk az egyik belső járatát, és megnézhetjük a piramis belsejében azt a hatalmas kürtőt, ahol Imhotep különleges technikával engedte a mélybe Dzsószer fáraó szarkofágját.
A következő piramis, amit megnézünk az Unas piramis. Leereszkedünk a sírkamrába is, ahol több különlegességet is meg lehet tekinteni, például a királykék színű hieroglifeket (melyek az akkori kor szinte összes varázsigéjét tartalmazzák), az alabástromból készült falakat, a fáraó szarkofágját és a surlófény hatására a falból kiemelkedő alakot.
A szakkarai halottas körzetet elhagyva útba ejtünk egy keleti szőnyeg iskolát, ahol tanulmányozhatjuk a különleges szőnyegkészítési technikákat is.
A napi programunkat ebéddel szakítjuk meg, amely tartalmaz előételeket illetve kétféle főételből is lehet választani. Az ebédhez az italfogyasztás mindenkinek saját magának kell kifizetnie.
Ebéd után a dahsúri piramisokat látogatjuk meg. Elsőkörben a Tört piramist, majd utána a Vörös piramist fedezzük fel, kívülről és belülről egyaránt. Mindkét piramis hihetetlen élményeket garantál, hiszen fontos mérföldkövei az egyiptomi piramisépítészet fejlődésének.
Dahsúrból a hotelbe vesszük az irányt, ahol felfrissülés illetve vacsora vár ránk.

3. nap - Kairó

Reggeli a hotelben, majd utána szabadprogram vagy részt vehet a „Fajjúm-oázis fakultatív programon”, mely listaárából 20% kedvezményt biztosítunk és a következőképpen fog lezajlani:

A hotel recepciójánál kb. 08:00-kor fogunk találkozni és beszállni a 4x4-es terepjárókba és megkezdjük az utazásunkat a Fajjúm-oázisba. Az első megálló a sós tónál (Qarun-tó) lesz egy kávéra. Utána folytatjuk az utazást és meglátogatjuk Rayan védett területén lévő vízesést, mely összeköti ennek a sivatagnak a 2 édesvizű tavát.
Ennél a megállónál vitorlázni fogunk az egyik tavon fellukával. A felluka túra után egy kis kalandozással folytatjuk a programot a homokdűnéken, amíg el nem érjük a fennsík legmagasabb pontját, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik az egész területre. Utána folytatjuk a szafarit, amíg el nem érünk további dűnéket, ahol kipróbálhatjuk a homokdeszkázás (sandboarding) varázslatos érzését.
A dűnéken való homokdeszkázás után Tunisz faluba fogunk ebédelni (az ebéd az italokat nem tartalmazza), majd visszaindulunk a kairói hotelhez egy izgalmas úton keresztül.
A Swiss INN Pyramids Golf hotelben egy gyors zuhanyzás után indulunk a Mall of Egypt bevásárlóközpontba. Itt fogunk vacsorázni illetve lesz időnk bejárni a hatalmas bevásárlóközpont, melyben még sípálya is helyet kapott.
Utána a busz visszavisz minket a hotelbe, ahol érdemes korai nyugovóra térni, mert másnap nagyon korán lesz az indulás.

4. nap - Kairó

Hajnali ébresztő, majd elindulunk a gízai fennsíkra, ahol a csoportunk számára 05:00 és 07:00 lezárják a Kheopsz (NAGY) piramist, így kizárólag mi fogunk a piramisban tartózkodni és a turisták számára lezárt részeit – befejezetlen sírkamra, királynő sírkamrája – is bejárhatjuk a piramisnak.
Először a befejezetlen sírkamrát tekintjük meg, ahova a bejárattól 108 méter hossz szűk folyosó vezet le és kb. 30 méter mélyen fekszik a talajszinthez (piramis alapjához) képest. A fáraó sírkamrája felé haladva a királynő sírkamráját tekintjük meg, ezt követően pedig meglátogatjuk a fáraó sírkamráját, ahol tartunk egy rövid meditációt is, átadva magunkat ennek az egyedülálló élménynek.
07:00 és 08:00 között megreggelizünk, majd visszatérünk a gízai fennsíkra, ahol megtekintjük a többi látnivalót is.

Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panoráma dombtető, egy speciális helyre visszük el Önöket (gyalog kell egy kisebb fajta homokdombra felsétálni), ahova nem igazán járnak a turisták és innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen. Örök emlék lesz ezt garantálhatjuk.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás, mely a világ legrégebbi szobra.
Völgy templom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
Ezután pihenésként betérünk egy parfüm palotába, ahol megtudjuk, hogy készülnek a mai egyiptomi parfümök, rengeteg fogunk megszagolni. Utána betérünk egy papirusz műhelybe, ahol megnézzük, hogyan készültek az ókori Egyiptomban a papiruszok. Mindkét helyen lesz vásárlásra lehetőség.
Következő, hogy egy helyi étteremben megebédelünk (az ebéd az italokat nem tartalmazza, azok külön fizetendőek). A nap utolsó programja Egyiptomi Múzeum megtekintése lesz. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
A múzeum után elmerülünk a Khan el-Khalili bazár forgatagában. A nap utolsó programja a vacsora lesz, melyre a gyönyörű Al-Azhar parkban fog sor kerülni. Ezután transzfer a hotelbe, ahol pihenés, mert másnap korán reggel kell felébrednünk…

5. nap – Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag átvétele a hotelben, majd kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre. Az Asszuánba induló gép körülbelül reggel 7 órakor fog indulni a kairói repülőtérről, ezért kb. 2 órával előtte kell a repülőtéren megkezdeni a bejelentkezést. A biztonságos kijutás érdekében körülbelül hajnali 3:30 és 4:00 között szükséges elindulni a hotelból. Körülbelül 8:20-kor érkezik meg a repülőgép Asszuánba, ahol a repülőtér elhagyása után egy félnapos asszuáni városnézésre kerül sor.
Asszuáni nagy gát kerül először megtekintésre oly módon, hogy a transzferbusz végig hajt a gát tetején, miközben elmeséljük, hogy mit kell tudni az asszuáni nagy gátról.
Philae temploma lesz az első ókori templom, melyet az utazás során megtudunk tekinteni. A templom Agilka szigetén található, ahova a Philea szigetről költöztették át a Nílus megemelkedett vízszintje miatt. A templomhoz motorcsónakok fognak minket elszállítani.
Kalabsha templom, ami a turisták által egy szintén ritkán látogatott templom, amit ugyancsak motorcsónak segítségével fogunk tudni meglátogatni.
A templomok meglátogatása után transzfer az M/S Concerto II. nevű ultra luxus nílusi hajóhoz, ahol a bejelentkezés után elfoglaljuk a szobáinkat, majd ebéd következik. Délután és este szabadprogram illetve részt vehet a délután induló „Núbai falu” elnevezésű fakultatív programunkon, mely listaárából 20% kedvezményt biztosítunk a weboldalunkon. Ez a program egyébként a legvadregényesebb és érdekesebb programjaink egyike, ezért bátran ajánljuk Önnek. Visszaérkezés után szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

6. nap – Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram, például meglátogathatja az asszuáni bazárt, mely néhány keresztutcára húzódik a kikötőtől, azzal párhuzamosan.
De választhatja az „Abu Szimbeli templomok" elnevezésű fakultatív programunkat is, melynek a listaárából 20% kedvezményt biztosítunk a weboldalunkon keresztül. Az Abu Szimbeli templomok az egyik legnépszerűbb látnivalója Egyiptomnak. A transzferbusz körülbelül hajnali 5 órakor fog indul a nílusi hajó kikötőjétől. A templomok nagyjából 300 kilométerre helyezkednek el délre Asszuántól. Ha Ön részt vesz a programon, akkor a reggelijét „take-away” csomag formájában fogja megkapni. Miután visszaérkezünk a fakultatív programról ebéd a hajón, miközben a nílusi hajó elindul Kom Ombo irányába. Késő délután fog megérkezni a hajó Kom Ombo-ba, ahol a Szobek-Haroeris ikertemplomát tekintjük meg, mely a Ptolemaioszok korában épült. A templom alatt egy krokodilmúzeum (mumifikált krokodilokkal) található. A templom a Nílus partján nagyon közel fekszik a kikötőhöz, így az gyalog kényelmesen elérhető. A templom megtekintése után séta vissza a hajóhoz, mely az összes utas visszaérkezése után elindul Edfuhoz. Este szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

7. nap – Edfu/Nílusi hajó

Korán reggel - még a normál reggeli előtt – kb. 6:30-kor indulás a hajókikötőből lovasfogattal az edfui Hórusz templomhoz. A templomot nagyon sokáig a Nílus iszapos üledéke borította, mely rendkívül jól megőrizte a templom állagát. A templomot az 1800-s években francia egyiptológusok kezdték el kiásni a „földalól” és nagyon sok egyedülálló információval hálálta meg a munkát… A templom megtekintése után ugyanazzal a lovasfogattal visszaindulás a hajóhoz. Érkezés után reggeli, majd Luxorba érkezésig szabadprogram illetve délben ebéd a hajón. Szabadprogram keretében gyönyörködhetnek a tájban, napozhatnak vagy pihentnek a szobában, de esetleg ihatnak egy italt a bárban vagy akár a napozó-fedélzeten. A hajó, a nílusi hajózási forgalom nagyságának a függvényében valamikor a délután órákban átkel az esznai zsilipen, melyet remekül figyelemmel lehet kísérni a napozó fedélzetről. Az esti órákban megtekintjük Luxori templomot, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül. A nap végén vacsora a hajón.

8. nap - Luxor

Hajnalban lehetőség lesz, fakultatív program keretében megnézni a luxori napfelkeltét hőlégballonról (fizetendő a helyszínen).

Reggeli után kijelentkezés a nílusi hajóról, majd körülbelül 7:30-kor kezdetét veszi az egész napos luxori városnézés, mely a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően csak a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
Ebéd egy helyi étteremben (az ital egyénileg fizetendő).
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.

A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Steigenberger Nile Palace 5* szállodába. A szobák elfoglalása után egy gyors zuhanyzás és indulunk egy luxori étterembe vacsorázni (az italok nem tartalmazza). A nap utolsó programjaként megtekintjük a luxori bazárt, majd transzfer vissza a Steigenberger Nile Palace hotelbe.

9. nap – Luxor/Budapest

Reggeli vagy reggeli csomag, melyet a hotel recepcióján tudunk majd átvenni. Transzfer a luxori nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállnunk a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Speciális szobabeosztás
Olyan szállodák keresése, ahol kimondottan ilyen beosztású szoba találhatóKulcsszó :


SWISS INN PYRAMIDS GOLF 4*
félpanzió
NAGY EGYIPTOMI KALAND
Távolság a piramisoktól
14 km

55 km

25 km

12 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyiptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 14.
637 400 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Fehér László véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2023
BEL AIR AZUR RESORT
"Nagyszerű élmény volt. Minden a leírás szerint történik, kiváló szervezés! A Kairói programban a parfüm részt én kihagytam volna, mert csak vásárlásról van szó ( termék bemutató), ezt az időt ... tovább
  2023. 08. 01.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a BEL AIR AZUR RESORT-t!
Veszprémi család véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2023
AQUA BLU RESORT
"Az utazás szervezés tökéletes volt, mindenhol a megadott időben és helyen várt a transzfer, a reptéren érkezéskor és a fakultatív programokon egyaránt. " tovább
  2023. 08. 16.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a AQUA BLU RESORT-t!
Rezek Ödön véleménye

KING TUT UTAZÁS - 2023
STEIGENBERGER PYRAMIDS HOTEL
"Régi vágyuk volt egy egyiptomi utazás. Volt időszak, amikor a közbiztonsággal kapcsolatos aggályaink miatt halogattuk, ez ma már indokolatlan. Az utazás során mindvégig teljes biztonságban ... tovább
  2023. 02. 02.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a KING TUT utazást!
IGEN,  ajánlom a STEIGENBERGER PYRAMIDS-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Menkauré piramisa

Menkauré piramisa a gizai fennsík 3. legmagasabb piramisa.
Az építtetője Menkauré fáraó, aki igazi piramisépítő család legfiatalabb tagja, hiszen a nagyapja volt Kheopsz fáraó – akinek a nevéhez fűződik Egyiptom legmagasabb piramisa -, az apja pedig Kefrén ...

Denderai Hathor templom

Denderában található Egyiptom egyik legfontosabb és talán legizgalmasabb temploma, Hathor temploma, amely különlegesen gazdag változatosságát nyújtja a késői ókori egyiptomi templomok jellegzetességeinek.

 

Elhelyezkedés

A ...

Királyok Völgye

A Királyok Völgye – amely talán a világ egyik legismertebb temetkezési helye - Luxornál található a Nílus nyugati partján.
A Királyok Völgye első látásra nem ejti rabul az idelátogatót, hiszen mindössze egy kis völgynek tűnik a kopár ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
Szombat: 09:00 - 14:00

Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.hu


Ügyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.
Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.6.46
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmét szem előtt tartva csak olyan, technikai jellegű sütiket használ, melynek segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatjuk ki Önt! :)Részletek
MUISZ tagság logója